Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Mechanische veger

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

"

Een mechanische veegmachine kopen bij 4UStore

Een veegmachine is ontworpen om gemakkelijk vloeren en tapijten te vegen en van vuil te ontdoen. Er bestaan ook veegmachines voor buiten. Een veegmachine kopen, is een goed idee wanneer grote oppervlakken snel en doeltreffend dienen te worden geveegd . Bij ons kunt u onder meer een veegmachine kopen van het merk Rubbermaid. Het gaat om een mechanische veegmachine met een opvangbak.

Rubbermaid Veegmachine met Opvangbak kopen bij 4UStore

Met een mechanische veger kunt u nog eenvoudiger harde vloeren en tapijten vegen. Daarvoor bieden wij onder meer de Rubbermaid Veegmachine met Opvangbak aan. Het gaat om een mechanische veegmachine die is ontworpen voor commercieel gebruik. Naast het standaardmodel is er ook een borstelloze mechanische veger en een dubbelwerkende mechanische veger te verkrijgen.

Bij de mechanische veegmachine met een dubbele werking zorgen twee borstelwalsen voor een heel effectieve reinigingskracht. Deze mechanische veegmachine met opvangbak heeft een extra breed veegpad van 19 cm. Bij de borstelloze veegmachine rekent u op een uitstekende oplossing voor laagpolige tapijtvloeren en hardhouten vloeren. Het heeft een laag profiel om gemakkelijk rond en onder meubilair te komen. De standaard veegmachine met een enkelvoudige werking heeft een veegpad van 17 cm en is te gebruiken op onder meer vinyl, hout, tegels en laagpolig tapijt.

Altijd zeker van schone vloeren en tapijten

Met de mechanische veegmachine met een opvangbak bieden wij een praktische oplossing aan om grote vloeroppervlakken schoon te vegen. Uiteraard kunnen mechanische veegmachines tapijten niet zo diepgaand reinigen als een tapijtreiniger. Zo’n tapijtreiniger is eveneens bij ons te verkrijgen, net als stofzuigers en schrob- en zuigmachines. Al deze machines zorgen voor schone vloeren en zijn speciaal ontworpen voor commercieel en professioneel gebruik.

"