Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    145
Merk
  1. BWV (1)
  2. Betra (1)
  3. Vileda (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Vloerreiniging (2)

Luiwagen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Luiwagen kopen bij 4UStore

Voor het efficiënt reinigen van vloeren heb je natuurlijk gepaste schoonmaakmaterialen nodig. Een goede luiwagen kan daarbij niet ontbreken. Bij 4UStore vind je een ruime collectie aan (schippers)luiwagens zonder steel. Die zijn verkrijgbaar in uiteenlopende uitvoeringen.

De kracht van een luiwagen

Een luiwagen is vooral in de scheepsvaart een echt begrip. Vooral bij het reinigen van gelakte en hevig vervuilde ondergronden is een luiwagen een handig instrument. Een luiwagen heeft dan ook halfharde haren die schuin zijn geplaatst. Door druk uit te oefenen, wordt het oppervlak vergroot. Dit maakt het mogelijk om ook in moeilijk bereikbare hoeken en randen alsnog schoon te maken. Het mag hierdoor niet verbazen dat de luiwagen ook in de industrie en zelfs op kantoor of thuis veelvuldig wordt gebruikt, aangezien het mogelijk is om snel en efficiënt hoeken en randen schoon te maken. Ideaal voor zij die liever lui dan moe zijn!

Verschillende soorten luiwagens verkrijgbaar

Meestal meet een luiwagen 10x30 centimeter, maar bij 4UStore vind je ook luiwagens met andere afmetingen. De goedkoopste luiwagens zijn vervaardigd uit hout, maar ook luiwagens op basis van kunststof zijn bij ons verkrijgbaar. Daarnaast zijn er luiwagens met een baard. Dergelijke luiwagens gebruik je om eenvoudig uitstekende vijzen of rails te reinigen. Zowel de bovenkant als de zijkanten worden zo meteen gereinigd. Vervolgens beschikken we over luiwagens met zachte haren die naar de zijkanten zijn gericht. Zo’n luiwagen is vooral interessant voor het boenen van tanks, want dan kan je eenvoudig langs de spanten schoonmaken. Ten slotte is er ook een luiwagen met stalen haren te vinden voor het heftige werk. Vooral deze luiwagens zien we wel vaker verschijnen in de scheepvaart, waar ze mossels en andere ongenodigde gasten te lijf gaan.

Andere vloerreinigingsmiddelen van 4UStore

Met een luiwagen alleen zal je nog niet meteen op een nette en streeploze vloer kunnen rekenen. Daarom kiezen wij van 4UStore voor een uitgebreid assortiment aan schoonmaakmaterialen en middelen. In deze webshop vind je naast jouw luiwagen ook: