Onze andere webshops

Dweilen en vloerwissers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 155

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 155

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Dweilen en benodigdheden kopen bij 4UStore

Ongeacht of het nu gaat om een dweil of om een vloerreiniger: wij hebben het allemaal. Ook mopstelen, mophouders en de bijhorende mop zijn bij ons verkrijgbaar. Hierbij hebben ze stuk voor stuk eenzelfde duidelijk doel: een optimale vloerhygiëne garanderen in iedere onderneming. En omdat iedere onderneming nu eenmaal uniek is, geldt dat ook voor onze vloerreinigers. Zo kan je bij ons een dweil kopen die ook bij lage wrijfdruk zijn ding doet, maar kies je eveneens voor telescopische stelen waarmee je zelfs de moeilijkst bereikbare vloeroppervlakken reinigt.

Met welke dweil reinig je het best?

Volgens sommigen valt er maar weinig te vertellen over een dweil. Daar zijn wij het natuurlijk niet mee eens. In de eerste plaats is er bijvoorbeeld de microvezel- en de non-microvezel dweil. Dat blijkt toch een wereld van verschil te zijn. Ook de grootte, de structuur en de absorptiekracht spelen bij de keuze voor de ideale dweil een belangrijke rol. Tot slot zal eveneens de soepelheid van de dweil cruciaal zijn. Zo’n dweil moet je immers eenvoudig over de trekker kunnen halen.

Wat ons betreft is een dweil met microvezels ideaal voor het alledaags poetswerk. Voor erg ruwe oppervlakken, kies je echter beter voor een katoenen dweil.

Iedere vloerreiniger is uniek

Hierbij hebben we het lang niet alleen over de eerder aangehaalde dweil. Het fenomeen is immers misschien nog beter merkbaar indien je even onze moppen bekijkt. Hier vind je immers diverse moppen die ook geschikt zijn voor verschillende mophouders. Denk onder andere aan een hang-on vlakmop, een dustmop, een glasmop en een scrubmop. De meest bijzondere van z’n allen is echter misschien nog wel de multimop die je voor verschillende doeleinden gebruiken kan. Voor de grotere reinigingswerken blijft een dweil natuurlijk een handig hulpmiddel, maar voor de alledaagse reiniging bewijst dit type vloerreiniger keer op keer z’n meerwaarde.

Andere producten bij 4UStore

Natuurlijk zijn de vloerreinigers die wij aanbieden niet de enige producten die wij in ons assortiment hebben. Buiten deze handige producten verkopen wij namelijk nog veel meer handige producten voor bij u op kantoor of in uw huishouden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bijbehorende schoonmaakmaterialen zoals emmers of microvezeldoeken. Van deze producten hebben wij meerdere varianten in ons assortiment. Vanzelfsprekend dragen deze producten de uitstekende kwaliteit die wij bij al onze producten garanderen. Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat de producten die je bij ons aankoopt een lange levensduur hebben.