Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Stoffer en blik

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 21

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uiteraard mogen een stoffer en blik ook niet ontbreken in uw kast boordevol reinigingsmateriaal. En alhoewel het de evidentie zelve lijkt te zijn, zijn er toch nog verschillen aan te treffen tussen de verschillende stoffers en blikken. Om misverstanden de wereld uit te helpen en u te helpen bij de aankoop en het gebruik van uw stoffer en blik, leggen we met alle plezier nogmaals een en ander voor u uit.

Stoffer en blik : what's in a name?

Voor sommigen is de term stoffer en blik misschien wat vreemd, voor anderen is het de normaalste zaak van de wereld. Dat is niet eens geheel onlogisch, op vlak van terminologie zijn er niet alleen al heel wat verschillen tussen België en Nederland, maar zijn er ook in Nederland heel wat verschillende benamingen die afhankelijk van regio tot regio couranter worden gebruikt. Zo worden ook volgende benamingen gebruikt voor de gekende stoffer en blik: blik en borstel, blik en veger, vuilblik en veegborstel, mopblik en veger en handveger en morsblik. Hoe dan ook slaan al deze benamingen stuk voor stuk op hetzelfde: een blik om met de ene hand het stof op te vangen, in combinatie met een veger om het stof op te vegen. Naast een bezem is een stoffer-en-blik een onmisbaar hulpmiddel voor het schoonmaken van je vloer. Met een stoffer-en-blik veeg je eenvoudig en snel vuilresten en stof op, zonder dat je daarbij een stofzuiger nodig hebt. Ideaal voor het snel tussendoor schoonmaken van je vloer, of voor het opruimen van kleine ongelukjes. Bij 4Ustore vind je verschillende soorten stoffer-en-blik sets, zowel voor thuisgebruik als voor professionele schoonmaakbedrijven.

Ideaal aan de slag met jouw stoffer en blik

Een gebruiksaanwijzing voor een stoffer en blik klinkt dan misschien wel heel onlogisch, maar mogelijks is het toch heel praktisch. Al was het maar om het ontwerp van uw stoffer en blik beter te begrijpen. De stoffer en blik gebruikt u door het veegblik in de ene hand te houden en er met de andere hand het vuil op te vegen. Tegenwoordig is een stoffer en blik vlot geschikt voor zowel links- als rechtshandigen waardoor het niet uitmaalt met welk hand u de stoffer of blik vastklampt. Op vele modellen is een kleine rubberen strip aangebracht om ervoor te zorgen dat het afval nadien niet opnieuw van de blik schokt: een slim design voor een slim hulpmiddel.

Voor welk blik kies ik?

Oorspronkelijk was het blik van de stoffer en blik enkel en alleen beschikbaar in het metaal. Tegenwoordig zijn er ook kunststoffen varianten op de markt beschikbaar. Wij van 4UStore kiezen steeds voor een uitgebreid en ruim assortiment, waardoor we gewoon beiden te koop aanbieden. Bij een metalen blik kies je duidelijk voor stevigheid, zeker aangezien ze heel vaak verzinkt zijn met het handvat. Een metalen stofblik kan dan ook meer gewicht aan, waardoor ze bijvoorbeeld ook geschikt zijn voor schepwerken buitenshuis. Een blik uit kunststof is dan over het algemeen weer lichter, goedkoper en stijlvoller. Waar je ook voor kiest, met de kwaliteit van 4UStore zit je gegarandeerd goed.

Voor welke stoffer kies ik?

Oké, een blik hebben we al - maar uiteraard draait het nog steeds om de combinatie stoffer en blik. Ook hier kan er gekozen worden voor een kunststof variant, deze zijn over het algemeen veel minder ruw en voornamelijk geschikt voor kleine reinigingswerken. Gaat het om grover werk, denk bijvoorbeeld aan de reiniging van het terras, dan zal een stoffer met kokoshaar waarschijnlijk beter aangewezen zijn. Deze stoffers zijn immers bijna onverwoestbaar, waardoor ze geschikt zijn voor het opvegen van vuil en stof in alle hoeken van de kamer, terras of veranda.

De juiste producten voor een stralend schone vloer

Naast het verwijderen van stof en vuil, is het ook belangrijk om je vloer regelmatig te reinigen met de juiste schoonmaakmiddelen. Bij 4Ustore vind je een ruim assortiment aan vloerreinigers, geschikt voor allerlei soorten vloeren. Denk bijvoorbeeld aan speciale reinigers voor houten vloeren, tegelvloeren en laminaat. Kies het juiste product voor jouw vloer en geniet van een stralend schoon resultaat.

4Ustore is jouw partner voor schoonmaakmaterialen en vloerreiniging

Kortom, voor de beste schoonmaakmaterialen en vloerreinigingsproducten ben je bij 4Ustore aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide assortiment en bestel eenvoudig online. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder met een persoonlijk en vriendelijk advies. Samen zorgen we ervoor dat jouw vloer er weer spic en span uitziet!