Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 1
  32
Merk
 1. Betra (3)
 2. Ecolab (4)
 3. Green Care Professional (1)
 4. Harcotom (4)
 5. Tana Professional (6)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Sprayflacon (8)
Ecologisch schoonmaakmiddel
 1. Nee (18)

Rugsproeiers, sprayflacons en doseersystemen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Lege sprayflacon kopen bij 4UStore

Wanneer je extra voordelig reinigingsmateriaal in huis haalt, kies je uiteraard voor grootverpakkingen. Echter moet je vervolgens wel het reinigingsproduct in een doseerverpakking overgieten. Een lege sprayflacon dringt zich dan ook op. Zo’n lege sprayflacon kan je onder andere vullen met een schoonmaakmiddel, water of een mix tussen de twee. Het grootste voordeel is echter dat zo’n lege sprayflacon gemaakt is op basis van hoogwaardig kunststof. Hierdoor is de lege sprayflacon ook bestendig tegen reinigingsmiddelen met actieve zuren. De lege sprayflacon is bij 4UStore verkrijgbaar in diverse volumes.

Lege sprayflacon & trigger apart verkrijgbaar

Bij 4UStore koop je zowel de lege doseerpomp als de trigger apart, hoewel we ook combiverpakkingen aanbieden. Het voordeel hierbij is dat je zelf jouw triggerkleur kiezen kan. Hierdoor stel je eenvoudig een kleurcode op om te voorkomen dat verschillende reinigingsmiddelen met elkaar in contact komen, met alle gevolgen van dien. De triggers zijn bij ons verkrijgbaar in de kleuren geel, rood, blauw, groen en wit. De lege sprayflacon is dan weer verkrijgbaar als neutraal model en als model met opschrift of kleuraanbrenging.

Green Care Quick&Easy lege sprayflacon

Het pronkstuk in ons assortiment is toch wel de Green Care Quick&Easy lege sprayflacon. Het vormt een onderdeel van het automatisch mobiel doseersysteem van Green Care, waarmee je met een enkele sprayknop toch tot vijf krachtige reinigers gebruikt. Hierdoor kan je des te sneller oppervlakken behandelen. Onder andere de automatische verdunning is heel innovatief. Dat laatste kan ook gezegd worden van het verspillingbeperkende lock-&-key systeem van deze lege sprayflacon. De Green Care Quick&Easy lege sprayflacon is te gebruiken met de lijn Quick&Easy-producten. Het gaat hierbij om de producten Tanet interior Quick & Easy, Tanex Performa Quick & Easy, Sanet daily Quick & Easy, Sanet Power Quick & Easy en Grease off Quick & Easy.

Meer producten

Ook interesse in onze andere producten? Bekijk bijvoorbeeld een van deze;