Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    94
Merk
  1. BWV (1)
  2. Betra (1)
  3. Merkloos (3)
  4. Swiffer (1)
  5. Vileda (2)
  6. Wecoline (2)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Stofdoek (4)

Stofdoeken

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Stofdoeken kopen bij 4UStore

Stofdoeken zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. Zo kan je bijvoorbeeld stofdoeken kopen met statische aantrekkingskracht, maar is er eveneens de mogelijkheid tot stofdoeken kopen op rol. De meest bijzonder stofwisdoek in ons assortiment is echter misschien nog wel de collectie Swiffer doekjes. Het gaat bij deze Swiffer doekjes uiteraard om een navulverpakking. Hoe dan ook vertonen al deze stofwisdoeken een gelijkenis: ze zijn uitermate geschikt voor het snel en efficiënt verwijderen van stof op diverse oppervlakken.

Stofdoeken kopen met statische aantrekkingskracht

Bij dit type stofwisdoek heeft men het doek voorzien van een statische aantrekkingskracht waarbij stofdeeltjes makkelijker worden afgenomen, maar ook op de stofwisdoek aanwezig blijven. Nog even het stofwisdoek omplooien en weggooien. Een bijkomstig voordeel van dit type stofwisdoek is dat de statische aantrekkingskracht ook werkt op haren. Hierdoor bekom je een nog netter oppervlak.

De kracht van de Swiffer doekjes

De Swiffer doekjes gaan nog een stap verder dan de klassieke stofwisserdoek met statische aantrekkingskracht. Ook de Swiffer doekjes werden immers niet alleen ontworpen om stof en haren beter aan te trekken, maar ook de bijzondere structuur van de Swiffer doekjes speelt een rol. Dankzij die bijzondere structuur weten de Swiffer doekjes stof en haren ook beter vast te houden. Minstens even bijzonder is echter dat de Swiffer doekjes ook andere vuildeeltjes zo veel beter opnemen. Hierdoor zijn ze geschikt voor het ontstoffen van diverse oppervlakken. In de praktijk kan je de Swiffer doekjes ook moeiteloos gebruiken voor het ontstoffen van elk type vloer. Vergeet de Swiffer doekjes dan wel niet te combineren met het vloersysteem van het merk Swiffer.

Stofdoeken kopen voor bijzondere oppervlakken

Tot slot kan je bij 4UStore eveneens stofdoeken kopen voor vloeroppervlakken die bijzondere aandacht vergen. Denk bijvoorbeeld aan sport- en houten vloeren. Hiervoor vind je de bijzondere impregneermiddelvrije stofwisdoek op rol. Het neemt niet alleen stof maar ook zand moeiteloos op, net zoals we het eerder bij de Swiffer doekjes zagen. Het meest bijzondere is echter dat ze, in tegenstelling tot diezelfde Swiffer doekjes, gewoon gebruikt kunnen worden met andere soorten vloerwissers.

Andere handige schoonmaakmaterialen bij 4UStore

Buiten deze handige stofdoeken verkopen wij natuurlijk nog veel meer handige schoonmaakmaterialen. Zo kunt u bij ons ook allerlei soorten sponzen kopen! Wij verkopen verschillende soorten microvezeldoeken, theedoeken en vaatdoeken. Bekijk ook eens onze bestsellers van de schoonmaakmaterialen!