Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 2
  196
Merk
 1. Weco (1)
 2. Wecoline (12)
 3. Wecovi (4)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Microvezeldoek (10)

Wecoline Microvezeldoeken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 17

Pagina:
 1. 1
 2. 2

De Wecoline microvezeldoek kopen bij 4UStore

Wecoline heeft een uitgebreid microvezelconcept waar steeds meer schoonmaakprofessionals voor zwichten. Het gaat onder meer om microvezelmoppen en hun toebehoren, maar ook de Wecoline microvezeldoek kan op best veel enthousiasme rekenen. Dit hoeft niet te verbazen, want hun microvezelconcept staat bekend omwille van de uitstekende reinigingsprestaties. Met louter klamvochtige doeken is er al een perfect hygiënisch resultaat te bereiken. Dit maakt hun microvezeloplossingen geschikt voor ruim 95% van de dagelijkse vervuilingen. Bij de Wecoline microvezeldoek rekent u op net dezelfde voordelen.

Altijd een geschikte Wecoline microvezeldoek binnen handbereik

Voor zowat elke toepassing is er wel een geschikte Wecoline microvezeldoek te vinden. U kunt bijvoorbeeld opteren voor een Wecoline microvezeldoek die over het Nordic Ecolabel beschikt, maar ook voor een kleine gebreide Wecoline microvezeldoek met bijpassende doseerfles. Denk daarnaast aan aangepaste glas- en metaaldoeken en non-woven varianten. Liever een lange interieurhoes, een microvezeldweil of een wel heel speciale reinigingsdoek met scrubhoek? Ze hebben het allemaal. Bij ons koopt u de Wecoline microvezeldoek in verschillende kleuren, zoals groen, geel, blauw en roze. Ook hun microvezelglasdoek, speciaal ontworpen om pluisarm glas schoon te maken zonder strepen achter te laten, is bij ons verkrijgbaar.

Ten slotte raden we zeker de non-woven microvezeldoek aan. Deze Wecoline microvezeldoek is gemaakt uit stervormige microfilamentvezels die de stofdeeltjes aantrekken. Hierdoor kan deze Wecoline microvezeldoek zelfs bij droog gebruik uitstekende prestaties voorleggen. Bovendien kan deze Wecoline microvezeldoek tot vijf keer het eigen lichaamsgewicht absorberen. Op de desbetreffende productpagina leest u meer over deze Wecoline microvezeldoek.

Maak ook kennis met deze merken en concepten

U kunt niet alleen voor uw Wecoline microvezeldoek bij ons terecht, want wij bieden oplossingen aan van verschillende merken waaronder Greenspeed en Vileda. Daarnaast verkopen we ook extra voordelige microvezeldoeken van ons eigen huismerk. Ze hebben stuk voor stuk hun eigen plus- en minpunten en de keuze is dan ook aan u. Op onderstaande pagina's leest u er alvast meer over.