Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 16
    19
Merk
  1. Vileda (2)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Microvezeldoek (2)

Vileda Quickstar

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

De Vileda QuickStar Micro kopen bij 4UStore

De microvezeldoek Vileda QuickStar Micro is een niet-geweven microvezeldoek op basis van 30% polyamide en 70% polyester. Deze professionele microvezeldoek is ontworpen om uitermate duurzaam te zijn en tegelijkertijd een streeploze reiniging te garanderen. Dit doet het feilloos, zelfs zonder nadrogen. Hierdoor is de Vileda QuickStar Micro een ideale microvezeldoek voor dagelijks gebruik. Het handige aan de Vileda Professional QuickStar Micro is dat het geschikt is voor de pre-preparedmethode, wat het allemaal toch flink eenvoudiger maakt.

De Vileda Professional QuickStar Micro: de ideale partner van menig schoonmaakprofessional

De Vileda QuickStar heeft een aantal eigenschappen die verklaren waarom zoveel schoonmaakprofessionals deze microvezeldoek verkiezen. In de eerste plaats is de Vileda Professional QuickStar Micro goed bestand tegen chemicaliën. Deze microvezeldoeken zijn dan ook een uitstekende keuze wanneer u met bijvoorbeeld peroxide of chloor werkt. Ook met andere chemische middelen doet de Vileda Professional QuickStar Micro het heel goed. Met dergelijke middelen werken hoeft echter geen verplichting te zijn, want de Vileda Professional QuickStar Micro levert ook zonder reinigingsmiddelen uitstekende reinigingsprestaties af.

Daarnaast is de Vileda Professional QuickStar Micro in verschillende kleuren te verkrijgen waardoor u eenvoudig een handige kleurcodering toepast. Voorts is de Vileda Professional QuickStar Micro op vrijwel alle oppervlakken te gebruiken en pluist het niet, dankzij de gepatenteerde endless-fibre-technologie van deze producent. Ten slotte beschikt de Vileda Professional QuickStar Micro over het keurmerk Nordic Swan, wat aangeeft dat het minder milieubelastend is dan andere soortgelijke doeken.

Microvezeldoeken van uiteenlopende merken

Bij 4UStore kunt u terecht voor microvezeldoeken van uiteenlopende merken. Naast bovenstaande microvezeldoeken hebben we bijvoorbeeld microvezeldoeken van ons eigen huismerk, maar ook van andere merken die uitstekende eigenschappen kunnen voorleggen. Hieronder vindt u een aantal goede alternatieven terug.