Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 12
    15
Merk
  1. Vileda (2)

Vileda PVA Micro

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

De Vileda PVA Micro kopen bij 4UStore

De Vileda PVA Micro is een schoonmaakdoek voor professionals. Deze schoonmaakdoek is enkel geschikt voor nat gebruik en rekent succesvol op de kracht van microvezels. Het is een gepatenteerde microvezeldoek met een unieke coating die voor een betere vochtabsorptie zorgt. Hierdoor kan de PVA Micro Vileda tot wel 5,5 keer het eigen gewicht absorberen. Toch eindigen de mooie eigenschappen niet daar, want het vocht wordt ook heel gelijkmatig opnieuw afgegeven. Het resultaat is een snelle reiniging en een streeploos schoon resultaat bij alle glanzende en/of harde oppervlakken. U gebruikt de Vileda Professional PVA Micro onder meer voor het reinigen van roestvrijstalen oppervlakken, kantoormeubelen en glas. Dankzij de ultieme zachtheid is het ook geschikt voor spiegels.

Voordelen van de PVA Micro Vileda

De Vileda PVA Micro heeft best wel een aantal voordelen te bieden. Zo verwijdert de Vileda PVA Micro tot wel 40 keer meer virusdeeltjes dan een gewone microvezeldoek. U kunt het vervolgens na gebruik wassen op 95°C, wat de virusdeeltjes ook morsdood maakt. U kiest bovendien voor een van de vier kleuren (blauw, rood, groen of geel) om een optimale hygiëne te garanderen. Het streeploos resultaat, het moeiteloos verwijderen van vuil en vet, de ultieme droogresultaten en het hoge absorptievermogen zijn slechts een greep uit de bijkomstige voordelen die de Vileda PVA Micro te bieden heeft.

Ontdek ook de andere producten van Vileda

Vileda is een bekende en betrouwbare producent van hoogwaardige schoonmaakmaterialen voor professionals. Naast producten als de Vileda Professional PVA Micro vindt u bij ons ook diverse andere schoonmaakmaterialen van dit merk terug. Hieronder vindt u alvast een greep uit het assortiment van deze producent.