Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vileda Nanotech Micro

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De Vileda NanoTech Micro kopen bij 4UStore

De Vileda NanoTech Micro is een antibacteriële microvezeldoek. De Vileda NanoTech Micro is gemaakt uit flinterdunne vezels met een garennummer van 0,16 dtex. Deze vezels zijn vervolgens met behulp van waterdruk gesplist, wat een heel milieuvriendelijke productiemethode is. Het resultaat is een kwalitatieve non-woven microvezeldoek die een snelle en streeploze reiniging garandeert. Deze microvezeldoeken hebben echter nog iets anders voor u in petto: hun unieke antibacteriële werking.

Het geheim achter de antibacteriële werking van de Vileda NanoTech Micro

Het bijzonderste aan de Vileda NanoTech Micro is dat ze in vochtige toestand zilverionen vrijgeven. Zilverionen worden al langer als biocidaal middel ingezet. Niet voor niets hebben ook medische scalpels vaak een pure zilvercoating. Er zijn verschillende manieren waarop zilver bacteriën doodt. Het kan bijvoorbeeld de celwand van de bacterie beschadigen waarna ze ontploffen. Ook raakt hun flagellum, een moeilijk woord voor het zweepachtig staartje dat bacteriën gebruiken om zich voort te bewegen, compleet in de war.

Het voordeel hiervan is dat de Vileda NanoTech Micro langdurig vochtig bewaarbaar is zonder dat er meteen bacteriegroei ontstaat. Daarnaast kan de Vileda NanoTech Micro ook bacteriën en andere micro-organismen doeltreffend van oppervlakken verwijderen. Pluizen doet de Vileda NanoTech Micro niet en de antibacteriële eigenschappen blijven wasbeurt na wasbeurt behouden.

Het ruimste assortiment microvezeldoeken

De Vileda NanoTech Micro is verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, blauw en rood. De Vileda NanoTech Micro is na gebruik te wassen op 95°C en kan zowel droog als nat worden gebruikt. Voor de antibacteriële werking is nat gebruik noodzakelijk. De Vileda NanoTech Micro is met andere woorden een heel goede microvezeldoek, maar u kunt bij ons nog heel wat andere microvezeldoeken met uitstekende eigenschappen kopen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op onderstaande pagina's waar u er meer over leest.