Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 7
    10
Merk
  1. Vileda (3)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Microvezeldoek (2)

Vileda Microtuff Swift

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

De Vileda MicroTuff Swift kopen bij 4UStore

De Vileda MicroTuff Swift is een gebreide microvezeldoek die geschikt is voor diverse toepassingen en gebruiksmethoden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de Vileda MicroTuff Swift te gebruiken met de sop-en-spraymethode, maar ook volgens de pre-preparedmethode. Dit biedt u alle vrijheid om op de meest efficiënte manier te reinigen. Dankzij de samenstelling van 100% microvezel heeft de Vileda MicroTuff Swift niet alleen een uiterst goede absorptiegraad, maar levert de Vileda MicroTuff Swift ook uitstekend reinigingswerk af. Vuil, vingerafdrukken en vet veegt de Vileda MicroTuff Swift moeiteloos van de kaart. En dit bij alle waterbestendige harde oppervlakken. Het mooie daarbij is dat nadrogen helemaal niet nodig is: de Vileda MicroTuff Swift garandeert ook zonder nadrogen een streeploos resultaat.

Keer op keer een schoon resultaat

Dat de Vileda MicroTuff Swift in vier verschillende kleuren verkrijgbaar is? Dat is nogmaals een bevestiging van de veelzijdigheid. U past namelijk eenvoudig kleurcodes toe en kunt op deze manier het risico op kruisbesmetting tot het minimum beperken. U doet dit niet eenmalig, want deze stevige doeken met een gewicht van 210 gram per m² gaan minstens 300 wasbeurten op 60°C mee. Wasbeurt na wasbeurt behoudt de Vileda MicroTuff Swift zijn vorm en reinigingsprestaties, daar kunt u van op aan.

Alles voor een virusvrije omgeving

De Vileda MicroTuff Swift is een echte alleskunner die u voor uiteenlopende waterbestendige oppervlakken gebruikt. Het zorgt daarbij ook voor een geteste en bewezen virusverwijderingsgraad tot 99,86%. Om een optimale schone omgeving te garanderen, is een extra zetje met andere woorden nog steeds noodzakelijk. Maar ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Bekijk maar even onderstaande pagina's en ontdek hoe u verder kunt bijdragen aan een virusvrije omgeving.