Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    17
Merk
  1. Vileda (3)

Vileda Microtuff Plus

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

De Vileda MicroTuff Plus kopen bij 4UStore

Voor wie op zoek is naar premium reinigingsprestaties, ook zonder het gebruik van detergenten, is er maar één antwoord: de Vileda Professional MicroTuff Plus. De Vileda MicroTuff Plus is namelijk een gebreide microvezeldoek uit het premiumsegment. De Vileda MicroTuff Plus bestaat uit 100% microvezels en is gemaakt voor de meest hoogwaardige reinigingsprestaties en dit bij een minimale inspanning. Niet alleen het schoonmaakresultaat mag er zijn, maar ook de doek die in de kleuren blauw, rood, groen en geel verkrijgbaar is. De Vileda MicroTuff Plus heeft het formaat 38 x 38 cm en is van een hoogwaardige boordafwerking voorzien, wat de levensduur van de Vileda Professional MicroTuff Plus sterk verlengt. Toch is het lang niet de enige reden waarom deze microvezeldoek zo geliefd is.

Extra lange levensduur en uitstekende reinigingsprestaties

De Vileda MicroTuff Plus is geschikt voor alle reinigingsmethodes en kan zelfs droog worden gebruikt. Omdat de Vileda MicroTuff Plus zo volumineus is en gemaakt is op basis van een speciale breitechniek, absorbeert de Vileda MicroTuff Plus zowel vocht als vuil heel goed en doeltreffend. Tussendoor kunt u de Vileda MicroTuff Plus altijd even uitspoelen en na gebruik gaat de Vileda Professional MicroTuff Plus gewoon de wasmachine in. Op een wastemperatuur van 95°C gaan virussen helemaal asjeweine. En zo gebruikt u deze stevige microvezeldoeken keer op keer opnieuw.

De groothandel voor een schoon resultaat

Naast een goede microvezeldoek kunt u wellicht nog enkele andere hulpmiddelen gebruiken. Een perfect schoonmaakresultaat bereikt u niet zomaar en u en uw schoonmaakwagen kunnen wel wat extra steun gebruiken. Daarom vindt u bij ons een ruim assortiment aan schoonmaakmaterialen. Hieronder zijn alvast een aantal andere producten terug te vinden.