Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 8
    18
Merk
  1. Vileda (2)

Vileda Microtuff Easy

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

De Vileda MicroTuff Easy kopen bij 4UStore

De Vileda MicroTuff Easy is een semi-disposable microvezeldoek. De Vileda MicroTuff Easy heeft een aangenaam prijskaartje, een heel goede prijs-kwaliteitverhouding en is indien gewenst tot ongeveer twintig keer wasbaar op 60 tot 95°C. Wanneer wassen geen mogelijkheid is, kan de Vileda MicroTuff Easy ongeveer een tot twee weken worden gebruikt. Ze worden net zoals andere disposables geleverd in een praktische dispenserdoos. Het bijkomstig voordeel hiervan is dat de Vileda MicroTuff Easy ook hygiënisch wordt opgeslagen. De opening van de dispenserdoos is in elk geval wel voldoende breed om ze er eenvoudig uit te nemen.

Belangrijkste kenmerken van de Vileda MicroTuff Easy

De Vileda MicroTuff Easy ligt lekker in de hand en heeft veel volume. Omdat ze ultrasoon zijn gesneden, rafelen ze niet. Hun formaat van 30 x 30 centimeter is net voldoende groot. Dankzij de microvezels garanderen ze uitstekende reinigingsprestaties. In de meeste gevallen is het gebruik van alleen water zelfs al voldoende. De Vileda MicroTuff Easy is gemaakt uit een combinatie van 80% gebreide polyester- en 20% gebreide polyamidemicrovezels. In droge toestand kan de Vileda MicroTuff Easy tot vier keer het eigen gewicht absorberen. De Vileda MicroTuff Easy is verkrijgbaar in een blauwe en een rode uitvoering en is koel en droog te bewaren.

Andere (semi-)disposable reinigingsoplossingen van 4UStore

Hoewel het hergebruiken van (microvezel)doeken nog steeds een betere oplossing is, is dit niet altijd mogelijk. Het opnieuw inzamelen, wassen en hergebruiken vergt namelijk een heel logistiek proces dat niet altijd even realistisch is. In zo'n gevallen vindt u bij 4UStore ook (semi-)disposable reinigingsoplossingen terug. Op onderstaande pagina's vindt u een aantal voorbeelden van deze producten terug.