Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    5
Merk
  1. Vileda (2)

Vileda Microtuff Base

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

De Vileda MicroTuff kopen bij 4UStore

Vileda MicroTuff is een gebreide microvezeldoek op basis van 100% microvezels. De unieke technologie die achter de Vileda MicroTuff verscholen gaat, levert heel veel voordelen op. Omwille van de microvezels rekent u zoals vanouds op uitstekende absorptie- en reinigingsprestaties, zelfs zonder het gebruik van detergent. Daarnaast werd er voor de Vileda MicroTuff een bijzondere breitechniek gebruikt. Hierdoor is de Vileda MicroTuff veel vormvaster dan andere microvezeldoekjes. Ook de hoogwaardige boordafwerking en de uitstekende duurzaamheid zijn er het gevolg van.

Hoogwaardige microvezeldoeken voor veelzijdige schoonmaakprofessionals

Vileda MicroTuff is heel volumineus en kan nog beter vocht absorberen dan de klassieke microvezeldoekjes van dit merk. De uitstekende kenmerken maken het mogelijk om Vileda MicroTuff bij diverse reinigingsmethodes in te zetten. Dit maakt van het microvezeldoekje Vileda MicroTuff een ideale partner van elke schoonmaakprofessional. Weet daarnaast dat deze microvezeldoek een uiterst lange levensduur heeft, uitwasbaar is en in vier verschillende kleuren komt zodat u eenvoudig met kleurencodes kunt werken. Ook bij 4UStore heeft u de keuze uit rode, blauwe, groene of gele microvezeldoeken die qua kwaliteiten natuurlijk wel gewoon identiek zijn. Indien u kiest voor de Vileda MicroTuff Plus meten ze stuk voor stuk 38 x 38 centimeter. Wanneer u de voorkeur geeft aan de Vileda MicroTuff Base rekent u op 36 x 36 centimeter pure kwaliteit. Hoe dan ook bieden ze ruimschoots voldoende mogelijkheden voor de beste schoonmaakprestaties.

De beste producten voor optimale reinigingsresultaten

Naast de Vileda MicroTuff Base en Plus verkopen wij nog talloze andere superieure schoonmaakoplossingen. We nodigen u dan ook uit om even een kijkje te nemen op onderstaande pagina's waar u nog heel wat andere vernuftige schoonmaakmaterialen aantreft. Daarbij rekent u op de kwaliteiten die gerenommeerde merken als Unger, Tana en Ecolab u te bieden hebben.