Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 15
    16
Merk
  1. Vileda (1)

Vileda Micronquick

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

De Vileda MicronQuick kopen bij 4UStore

De Vileda MicronQuick is een non-woven en wasbaar microvezeldoekje dat ongelofelijk slijtvast en duurzaam is. De Vileda MicronQuick maakt gebruik van de nieuwe microvezeltechnologie met een mechanische werking. Dit wil zeggen dat de microvezels van de Vileda MicronQuick – die een dikte hebben van minder dan 1% van de dikte van een mensenhaar – vuil, micro-organismen en vet van het oppervlak schrapen. Dit resulteert in hoge reinigingsprestaties, ook wanneer u de Vileda MicronQuick zonder water gebruikt. Omdat de voor de Vileda MicronQuick gebruikte microvezels 50% dunner zijn dan deze bij klassieke microvezeldoeken, zorgt de MicronQuick Vileda Professional voor een nog effectiever schoonmaakresultaat in een enkele beweging.

De Vileda Micronquick is ideaal voor het verwijderen van ziektekiemen

De Vileda Professional MicronQuick kan in één handeling en zonder het gebruik van desinfectiemiddelen tot 99,86% van de op een oppervlak aanwezige coronavirussen verwijderen. Dit is door een gerenommeerd onderzoeksinstituut getest en bewezen op basis van het bovine-coronavirus, een virus dat de luchtwegen bij dieren aantast en dat sterke gelijkenissen vertoont met SARS-CoV-2. Bij andere bacteriën en ziektekiemen is een effectiviteit van 99,98% aangetoond. U gebruikt de Vileda MicronQuick droog of volgens de voorbevochtigingsmethode. Na gebruik kan het microvezeldoekje MicronQuick Vileda worden gewassen op 95°C waardoor u de opgenomen ziektekiemen doeltreffend doodt.

Nog meer benodigdheden voor het doden van ziektekiemen

Waar de Vileda MicronQuick geschikt is voor het verwijderen van ziektekiemen op oppervlakken als kantoormeubilair, heeft u daarnaast nog een aantal andere producten nodig om ziektekiemen te verwijderen op onder meer pinautomaattoetsen, handen of gewoon in de lucht. Hiervoor hebben we bij 4UStore diverse passende oplossingen die we zeker aanbevelen. Op onderstaande pagina's leest u er meer over.