Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 25
    26
Merk
  1. Vileda (1)

Vileda Micron Solo Roll

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

De Vileda MicronSolo Roll kopen bij 4UStore

Vileda MicronSolo Roll is een heel goede reinigingsdoek voor eenmalig gebruik. Deze reinigingsdoek maakt gebruik van een combinatie van viscose (50%) met speciaal door Vileda Professional gepatenteerde ultradunne vezels. Het resultaat is een doek die alle voordelen van microvezeldoeken heeft, maar die er nog een aantal aan toevoegt. Zo voelt de Vileda MicronSolo Roll iets dikker aan en vinden gebruikers dit aangenamer. Daarnaast heeft het ook een verbeterde absorptiegraad en is deze reinigingsdoek extra voordelig in aanschaf.

Virusverwijdering met de Vileda MicronSolo Roll

De Vileda MicronSolo Roll is uitermate geschikt voor gebruik in de gezondheidszorg, op voorwaarde dat het zoals voorgeschreven slechts eenmalig wordt gebruikt. Ook in andere omgevingen met hoge hygiëne-eisen kan deze reinigingsdoek voor eenmalig gebruik worden ingezet. De Vileda MicronSolo Roll garandeert een bijna perfect reinigingsresultaat, maar kan bovendien ook uitstekende eigenschappen voorleggen op het gebied van virusverwijdering. Op basis van tests met het bovine-coronavirus, nauw verwant aan SARS-CoV-2, blijkt namelijk dat de Vileda MicronSolo Roll tot 99,99% van de aanwezige virussen verwijdert en dit met alleen water. Daarnaast kon het tot 99,98% van de bacteriën in één handeling verwijderen. Hierdoor is de Vileda MicronSolo Roll niet alleen geschikt voor reinigingsdoeleinden, maar ook voor desinfectie. De Vileda MicronSolo wordt op rol geleverd en is ideaal om kruisbesmetting te voorkomen.

Alles voor een virusvrije werkomgeving

Naast de Vileda MicronSolo Roll vindt u bij 4UStore nog talloze andere middelen die helpen om virussen op afstand te houden. Dit gaat van mondkapjes die gebruikers of patiënten beschermen tot professionele desinfectiemiddelen voor diverse oppervlakken. U vindt deze producten, inclusief een woordje uitleg, op onderstaande pagina's terug.