Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    5
Merk
  1. Vileda (1)

Vileda Micro One

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

De Vileda microOne kopen bij 4UStore

Vileda microOne is een microvezeldoek voor eenmalig gebruik. De doek Vileda microOne wordt gebruikt op plekken waar de hygiënische eisen heel hoog zijn en waar het risico op kruisbesmetting tot het minimum moet worden beperkt, zoals in de gezondheidszorg. De doek Vileda microOne is dan ook speciaal voor deze toepassingen ontworpen. Het is gemaakt uit een flinterdun microvezelfilament dat zelfs zonder reinigingsproducten een uitstekende hygiëne waarborgt.

Vileda microOne: eenvoudig in gebruik en een uiterst hygiënische oplossing

De doeken van Vileda microOne worden per 50 stuks verpakt in een afsluitbare kunststofzak. Hierdoor is de hygiëne nog beter gegarandeerd, want de doeken komen bijvoorbeeld niet in contact met de wand van de bij ons verkrijgbare Origo-schoonmaakemmer. Het gebruik van Vileda microOne in combinatie met deze schoonmaakemmer wordt overigens door Vileda Professional aanbevolen. De voorbevochtiging kan dan namelijk meteen in het vloeistofdichte zakje gebeuren. Dit zakje is hermetisch afsluitbaar en heeft een beschrijfbaar etiket waarop informatie over het voorbereidingsmoment kan worden genoteerd. Hoewel alles hygiënisch verpakt is, kunt u de doekjes ten slotte wel nog steeds eenvoudig uit de zak nemen. Dit doet u zonder dat u de andere doekjes hoeft aan te raken.

Te gebruiken in combinatie met de Origo-productlijn

De microvezeldoek Vileda microOne is ideaal om te gebruiken in combinatie met de Origo-lijn van deze fabrikant. Dit gebruik wordt ook door hen aanbevolen. Zowel de emmers als de andere producten uit de Origo-lijn zijn bij ons verkrijgbaar. Op onderstaande pagina's vindt u ze terug, net zoals een aanvullend woordje uitleg. Bekijk daarnaast even de schoonmaakmiddelen die gebruikt kunnen worden in combinatie met de Vileda microOne.