Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 9
    10
Merk
  1. Vileda (1)

Vileda Breazy

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

De Vileda Breazy kopen bij 4UStore

De Vileda Breazy, ook wel eens de Vileda Professional Breazy genoemd, is een semi-disposable en volumineuze doek met een bijzonder ontwerp. De Vileda Breazy beschikt namelijk over zogenaamde pick-up pockets, kleine inwendige zakjes waarin er extra veel vuil doeltreffend kan worden opgeslagen. Dankzij deze unieke eigenschappen is de Vileda Breazy een van de beste schoonmaakdoeken voor ruimten met een sterke vervuilingsgraad. Waar veel schoonmaakdoeken na een doorgang in zo'n omgeving meteen naar de prullenmand moeten worden verwezen, kan de Breazy Vileda Professional gewoon worden gewassen. Niet zo vaak als de MicroTuff Swift, maar de Vileda Breazy kan toch tot 15 keer hergebruikt worden. Dit maakt het wel heel voordelig in gebruik.

Ontdek de uitstekende eigenschappen van de Breazy Vileda Professional

De Vileda Professional Breazy is te verkrijgen in de kleuren blauw, geel, groen en rood. Dankzij de 3D-structuur garanderen ze, ongeacht de kleur waarvoor u kiest, stuk voor stuk een goede vuilopname en absorptie. Tijdens het nat gebruik – de Vileda Breazy is immers niet geschikt voor droog gebruik – kunt u ze altijd even uitspoelen. En dankzij het formaat van 35 x 36 cm beschikt u alvast over voldoende oppervlak om veel vuil af te nemen. Door de uitstekende reinigende eigenschappen is de Vileda Breazy niet alleen geschikt voor het reinigen van ernstig vervuilde oppervlakken, maar ook voor algemene reiniging en desinfectie. Ze wassen doet u naderhand op 60°C.

Diverse oplossingen voor sterkvervuilde omgevingen

Wij hebben meer dan alleen schoonmaakdoeken voor sterkvervuilde omgevingen. Bij ons rekent u ook op aangepaste reinigingsmiddelen en schoonmaakmaterialen. Hieronder vindt u een selectie van producten terug die u de extra kracht geven om de meest ernstige vervuilingen weg te werken.