Onze andere webshops

Vileda Microvezeldoeken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Vileda microvezeldoekjes kopen bij 4UStore

De Vileda microvezeldoek brengt pure schoonheid naar uw dagelijkse schoonmaakkarweien. De Vileda microvezeldoekjes zijn namelijk voor 100% uit microvezels gemaakt. Dit wil zeggen dat ze een heel hoge absorptiekracht hebben en dat vuil ook goed wordt vastgehouden. Toch kunnen ze heel effectief machinaal worden gewassen op hoge temperaturen. Omdat de microvezeldoek Vileda tot 99% van de bacteriën verwijdert en het machinaal wassen ze vervolgens definitief vernietigt, bent u zeker van uitstekende hygiënische eigenschappen. Het Vileda microvezeldoek kunt u dan ook met een gerust hart gebruiken in onder meer de keuken, de badkamer en vrijwel elke andere ruimte.

Heel ruim assortiment Vileda microvezeldoekjes

De Vileda microvezeldoek is in diverse verschijningsvormen te verkrijgen. Neem bijvoorbeeld het Vileda doek MicroTuff. Het Vileda doek MicroTuff is een schoonmaakdoek die heel effectief is bij hardnekkig vuil en vet. Het Vileda doek MicroTuff rekent op een bijzondere kettingbreitechniek waardoor deze Vileda microvezeldoek heel vormvast is en duurzaamheid garandeert. Toch zijn er nog heel wat andere soorten Vileda microvezeldoekjes. Neem bijvoorbeeld de microvezeldoek Vileda MicronQuick. Deze Vileda microvezeldoekjes pluizen niet, reinigen streeploos en zijn heel goed bestand tegen onder meer desinfectantia, bleek en chloor. U kunt deze Vileda microvezeldoekjes na gebruik op 95°C wassen. Over deze en andere Vileda microvezeldoekjes leest u meer op hun respectievelijke pagina's op onze website. Surf dus zeker verder om alles over de Vileda microvezeldoekjes te ontdekken.

Nog meer schoonmaakproducten van Duitse kwaliteit kopen

Vileda is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van schoonmaakproducten die moeiteloos aan de strengste eisen voldoen. Hierdoor zijn ze niet alleen geschikt voor huishoudelijk gebruik, maar ook voor professionals. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat wij niet alleen de microvezeldoekjes van dit merk verkopen. Hieronder vindt u een aantal andere uitstekende producten van dit kwaliteitsmerk terug.