Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 50
    71
Merk
  1. MTS Euro Products (3)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Microvezeldoek (3)

Huismerk Microvezeldoeken

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Goedkope microvezeldoeken kopen bij 4UStore

Als alternatief voor de microvezeldoeken van bekende merken als Vileda en Greenspeed bieden we nu ook onze eigen goedkope microvezeldoeken aan. Deze goedkope microvezeldoeken kunnen net als de bekende A-merken uitstekende prestaties voorleggen en zijn ook gewoon in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder roze, groen, geel en blauw. Hierdoor kunt u eenvoudig met deze goedkope microvezeldoekjes kleurcodes toepassen die kruisbesmetting moeten helpen te voorkomen. Dit maakt ze geschikt voor de meest uiteenlopende sectoren. Hoewel deze goedkope microvezeldoeken kwalitatief heel goed zijn, hebben ze toch een heel aangenaam prijskaartje. Wilt u deze goedkope microvezeldoekjes bovendien nog voordeliger bemachtigen? Bestel er dan extra veel, want dan geniet u van onze staffelkorting.

Goedkope microvezeldoekjes die niet voor A-merken hoeven onder te doen

Hoewel het hier gaat om goedkope microvezeldoeken rekent u wel nog steeds op heel goede prestaties. Ze reinigen namelijk perfect, zelfs wanneer u helemaal geen reinigingsmiddelen gebruikt. Gewoon een beetje water is meestal al voldoende. De goedkope microvezeldoekjes zijn bovendien voor vrijwel alle oppervlakken geschikt, met inbegrip van verniste oppervlakken en glas. Het zijn echte wonderdoekjes die niet pluizen en die langdurig te gebruiken zijn. Eigenlijk is er maar één nadeel en dat is dat deze goedkope microvezeldoekjes niet te gebruiken zijn in combinatie met bleek. Maar daarin staan ze zeker niet alleen.

Andere voordelige oplossingen van 4UStore

Naast onze lijn met goedkope microvezeldoekjes bieden we bij 4UStore nog heel wat andere huismerkoplossingen aan. Deze huismerken zijn heel voordelig terwijl ze toch wel van goede kwaliteit zijn. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat u betaalt voor kwaliteit en niet voor merkbekendheid. Daarnaast kunt u ook in onze koopjeshoek grote kortingen verzilveren. Het aanbod wijzigt voortdurend, dus neem af en toe een kijkje.