Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 6
    7
Merk
  1. Greenspeed (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Microvezeldoek (1)

Greenspeed Microvezeldoeken

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

De Greenspeed microvezeldoek kopen bij 4UStore

De Greenspeed doeken genieten veel bekendheid bij schoonmaakprofessionals. Dit heeft natuurlijk veel te maken met de kwaliteit, maar ook met de ecologische visie van het bedrijf. Zo zijn de Greenspeed doeken de eerste die het Material Health-certificaat (brons niveau) verkregen. Deze Greenspeed doeken passen dan ook perfect in de visie van dit bedrijf dat sterk focust op de gezonde schoonmaak. Toch zijn er nog heel wat andere redenen waarom menig schoonmaakexpert helemaal gek is van de Greenspeed doeken. Hieronder leggen we het voor u uit.

Kenmerken van de Greenspeed microvezeldoek

Het geheim achter de reinigingskracht van de Greenspeed microvezeldoek ligt in de bijzonder hoogwaardige manier waarop de microvezels worden gesplitst. Het is namelijk hierdoor dat de Greenspeed microvezeldoek een zeer hoog absorptievermogen met een maximale capillariteit verkrijgt, zonder dat het aan reinigingskracht hoeft in te boeten. Dit zorgt ook voor ecologische voordelen, want met een minimale hoeveelheid (duurzame) reinigingsmiddel en water in combinatie met de Greenspeed microvezeldoek bekomt u al uitstekende schoonmaakprestaties. Ook de ultieme levensduur van de Greenspeed doeken onderstreept dit, waarbij ze zelfs na veelvuldig wassen hun uitstekende kwaliteiten blijven behouden. Ten slotte moet u weten dat de Greenspeed microvezeldoek heel goed in de hand ligt en ergonomisch als aangenaam wordt ervaren.

Maak de duurzame keuze

Deze producent maakt meer dan alleen Greenspeed doeken. Met een ruim assortiment reinigingsmiddelen op basis van natuurlijke ingrediënten nemen ze zelfs de meest hardnekkige vlekken onder handen. Dit doen ze zonder de natuur en de gezondheid nodeloos aan te tasten. Alle reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar en worden in een ecologische fabriek geproduceerd. De gebruikte ingrediënten zijn afkomstig van locaties die zich zo dicht mogelijk bij de fabriek bevinden. De verpakkingen zijn dan weer gemaakt op basis van suikerriet en gerecycled plastic. Als u duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, raden wij dan ook aan om de Greenspeed doeken met deze duurzame reinigingsmiddelen te combineren. Op onderstaande pagina's vindt u een aantal andere duurzame oplossingen van Greenspeed.