Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    11
Merk
  1. Greenspeed (2)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Microvezeldoek (2)

Greenspeed Glasdoeken

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

De Greenspeed glasdoek kopen bij 4UStore

Greenspeed biedt talloze producten aan om glazen en spiegels helemaal schoon te maken. De Greenspeed glasdoek, in de eerste plaatst bedoelt voor uw kostbaarste glaswerk maar ook geschikt voor ramen en spiegels, past perfect in dit plaatje. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen die elk hun eigen toepassingsgebied kennen.

Voor elke toepassing een geschikte Greenspeed glasdoek

In de eerste plaats is er de Greenspeed-microvezeldoek. Deze Greenspeed glasdoek is er voor het reinigen van onder meer glas, spiegels en ramen. Het heeft een hoog absorptievermogen en kan minstens 600 keer machinaal worden gewassen. Een pluspunt is dat deze Greenspeed glasdoek over een solide randafwerking beschikt om krimpen te voorkomen. Daarnaast – en dit is natuurlijk heel belangrijk als het om uw kostbaar glaswerk gaat – laat de Greenspeed glasdoek geen vervuilende pluisjes achter die het reinigingswerk tenietdoen. Het mooiste van allemaal? Dat is misschien nog wel dat deze Greenspeed glasdoek over het Nordic Swan Ecolabel beschikt. Dit toont aan dat deze Greenspeed glasdoek aan strenge gezondheids-, kwaliteits- en milieueisen voldoet.

Een variant op bovenstaande Greenspeed glasdoek is de poleer-microvezeldoek. Deze Greenspeed glasdoek is net wat groter, maar heeft grotendeels dezelfde eigenschappen. Zo is het ook gewoon minstens 600 keer machinaal wasbaar, beschikt het over het Ecolabel Nordic Swan en laat het geen pluisjes of stofjes achter. Kenmerkend aan deze Greenspeed glasdoek is dat het heel goed vetaanslag en vingerafdrukken van spiegel- en glasoppervlakken kan verwijderen.

Alles voor het properste glaswerk

Naast de Greenspeed glasdoek bieden wij nog talloze andere oplossingen aan om uw glaswerk in de beste conditie te krijgen. Alles begint namelijk nog steeds bij het gebruik van de juiste vaatwasmiddelen. Bij 4UStore beschikt u alvast over een ruime keuze, zowel in groot- als kleinverpakkingen. Op onderstaande pagina's ontdekt u de vele keuzemogelijkheden waar u over beschikt.