Onze andere webshops

Huishoudelijk gereedschap

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 28

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Huishoudelijk gereedschap kopen bij 4UStore

Om het werk binnenshuis eenvoudiger en efficiënter te maken, bieden we bij 4UStore ook een uitgebreide lijn huishoudelijk gereedschap aan. Hier vind je de verschillende producten van Greenspeed, maar ook andere huishoudelijke hulpmiddelen. Denk maar aan huishoudelijk gereedschap zoals een wasknijper, stoffer of een borstel.

Greenspeed huishoudelijk gereedschap

Een eerste luik huishoudelijk gereedschap is de lijn van Greenspeed. Het gaat om revolutionaire gereedschappen voor alledaags werk. Hoewel we ze onder de categorie huishoudelijk gereedschap plaatsen, zijn de hulpmiddelen van Greenspeed eigenlijk ook gewoon geschikt voor kantooromgevingen. Denk maar aan het vlakmopsysteem van Greenspeed dat razendsnel grote vloeroppervlakken onder handen neemt. In de lijn van Greenspeed vind je hier onder andere de Greenspeed stoffer, de Greenspeed Miniduster, de Greenspeed microvezelhoes en de bijhorende vervangstukken van Greenspeed.

Al deze huishoudelijke gereedschappen van Greenspeed hebben enkele belangrijke kenmerken gemeen: ze zijn ergonomisch ontworpen om het reinigen een stuk efficiënter te maken. Toch zijn ze niet alleen innovatief, maar ook duurzaam. Ze werden immers stuk voor stuk getest op biologische afbreekbaarheid, waardoor het huishoudelijk gereedschap van Greenspeed z’n naam inderdaad niet heeft gestolen.

Van wasknijper tot stoffer: huishoudelijk gereedschap kopen bij 4UStore

Zoals steeds laten we ons assortiment niet beperken door een enkel merk, integendeel. Wij zetten in op een breed assortiment van diverse merken. Toch is ook prijsbewustheid belangrijk. Voor bijvoorbeeld een wasknijper maakt het in principe weinig uit of het er al dan niet een van een bekend merk is. Daarom bieden wij wasknijpers in grootverpakkingen aan. Uiteraard werd de wasknijper door ons getest en ontving het een goede beoordeling. Het assortiment gaat natuurlijk nog een stuk verder. Zo vind je bij 4UStore ook een ragebol, een borstel, een statische plumeau of een stoffer van een neutraal merk. Wedden dat je jouw huishoudelijk gereedschap bij 4UStore vinden zal?

Andere handige producten op 4UStore

Buiten deze handige wegwerp poetsdoeken verkopen wij nog veel meer producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poetspapier en toiletpapier. Ook verkopen wij handdoekrollen die gemakkelijk zijn om te gebruiken bij het schoonmaken van de handen. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk wat wij u te bieden hebben!