Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Trekker en wisserrubber

Foto-tabel Lijst

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een raamwisser kopen bij 4UStore

Voor een professionele raamwisser die niet alleen een perfect resultaat garandeert maar die daarnaast ook ergonomisch perfect in de hand ligt, bent u bij 4UStore aan het juiste adres. Bij ons kunt u onder andere de Unger ErgoTec kopen, de bekende Unger raamwisser die ook door professionele ramenwassers wordt gebruikt. Bijhorende accessoires zoals het Unger wisserrubber zijn eveneens bij ons verkrijgbaar.

Maak kennis met Unger ErgoTec

De raamwisser Unger ErgoTec is een modulair systeem waarmee u uw eigen Unger raamwisser bouwt. Zo kunt u de greep van de Unger ErgoTec met verschillende rails en rubbers uitvoeren, waarbij de Unger wisserrubber in verschillende hardheden verkrijgbaar is. Hierdoor stemt u de Unger raamwisser af op het te reinigen oppervlak, maar ook op de buitentemperaturen. Op de productpagina's leest u meer over de geschiktheid van het Unger wisserrubber. Daarnaast kunt u de Unger ErgoTec eenvoudig gebruiken in combinatie met een telescoopsteel van deze fabrikant.

Vensterschrapers en raamwissers voor de auto

Naast de Unger raamwisser en het bijpassende Unger wisserrubber kunt u hier ook terecht voor andere benodigdheden, zoals een vensterschraper en de bijpassende glasschrapers en glasschraperhouders. Zo'n vensterschraper is onder andere geschikt om verfplekken van het glas te verwijderen. Denk ten slotte aan aangepaste raamwissers voor het reinigen van boten, caravans, campers en auto's.

Andere benodigdheden voor een goede glasreiniging

Bij 4UStore hebben we een ruim assortiment benodigdheden voor professionele ruitenwassers. Naast de raamwissers van Unger gaat het om onder meer inwashouders, glasreinigingsvloeistoffen en kant-en-klare sets om meteen aan de slag te gaan.