Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 7
    175
Merk
  1. Unger (3)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Glasbewassing (2)

Vloeistoffen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Unger Stingray, Unger's Gel en andere glasreinigingsvloeistoffen kopen

Op deze pagina vindt u een ruim assortiment met diverse glasreinigingsvloeistoffen voor professionals. Onder andere Unger's Gel en de glasreinigingsvloeistof voor de Unger Stingray, soms wel eens Unger Glasreiniger genoemd, is hier te vinden. Daarnaast vindt u hier ook harszakken voor zuiver reinigingswater.

Unger Stingray, het innovatieve systeem dat voor iedereen werkt

Unger Stingray is een innovatief glasreinigingssysteem op basis van een microvezel-tripad en een ingebed precisiesproeisysteem. Het is ontwikkeld voor professionele gebruikers, maar ook wie geen raamreinigingskennis heeft, kan met de Unger Stingray aan de slag. De Unger Stingray maakt gebruik van speciale glasreinigingsvloeistof die in navulzakken te verkrijgen is. Deze Unger Glasreiniger met bestanddelen op basis van de 3M Scotchgard protection-formule zorgt voor een uitstekende verwijdering van vet en vuil, terwijl het toch snel droogt en geen strepen of vlekken achterlaat. Niet alleen kunt u de Unger Stingray in deze webshop kopen, maar ook de benodigde Unger Glasreiniger vindt u hier terug.

Unger's Gel om te reinigen zonder sopjes

Daarnaast vindt u op deze pagina Unger's Gel terug. Unger's Gel is een professionele gel voor het reinigen van ramen. Unger's Gel kan rechtstreeks op de inwasser worden aangebracht, zonder dat u allerlei sopjes hoeft te maken. Unger's Gel heeft een heel hoge reinigingskracht en komt in compacte flesjes. Omdat Unger's Gel een geconcentreerd product is, hoeft u niet veel aan te brengen en gaan deze flesjes Unger's Gel extra lang mee.

Andere glasreinigingsproducten kopen bij 4UStore

Naast de Unger Glasreiniger en Unger's Gel vindt u op deze pagina natuurlijk nog een aantal andere producten terug, zoals Unger's Liquid en de harszakken van Unger. Op onze andere categoriepagina's vindt u dan weer diverse andere glasreinigingsbenodigdheden terug die gegarandeerd een meerwaarde zullen zijn. Raadpleeg onderstaande pagina's waar u er meer informatie over vindt.