Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    61
Merk
  1. Unger (7)
  2. Vileda (1)

Telescoopstelen

Subcategorieën

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Telescoopstelen kopen bij 4UStore

Met goede telescoopstelen is het mogelijk om hoger gelegen oppervlakken zonder extra hulpmiddelen te bereiken. Telescoopstelen zijn dan ook een belangrijk instrument voor onder meer glazenwassers. Speciaal voor hen beschikken wij dan ook over glazenwasser stelen. Dergelijke glazenwasser stelen moeten aan allerlei extra eisen voldoen. Zo dient het te gaan om een watergeleidende telescoopsteel. Zo'n watergeleidende telescoopsteel kan ook water op het hoger gelegen oppervlak aanbrengen. Bovendien moeten glazenwasser stelen enerzijds voldoende stevig zijn om hun eigen gewicht en dit van het water te dragen, terwijl het toch voldoende licht moet zijn om het eenvoudig te hanteren. Dit brengt extra uitdagingen met zich mee. De Unger nLite, een heel goede Unger telescoopsteel voor glazenwassers, is volgens ons de ideale oplossing.

Aluminium telescoopstelen

Omdat noden nu eenmaal verschillen vindt u bij ons uiteenlopende telescoopstelen. In de eerste plaats zijn er de eenvoudige telescoopstelen die bijvoorbeeld gemaakt zijn van aluminium. Dergelijke aluminium telescoopstelen zijn vaak multifunctioneel inzetbaar. ­Op aluminium telescoopstelen kunt u bijvoorbeeld een ragebol of een borstel monteren. Aluminium telescoopstelen zijn licht en stevig, maar zijn onvoldoende sterk wanneer ze heel lang worden. In zo'n geval zouden aluminium telescoopstelen doorbuigen. Het maximale bereik van aluminium telescoopstelen is van verschillende factoren afhankelijk, maar schommelt ergens rond elf meter. Voor eenvoudige toepassingen zullen aluminium telescoopstelen dan ook volstaan, maar voor heel hoge oppervlakken zijn andere materialen wenselijk.

Unger nLite: de ultieme Unger telescoopsteel voor glazenwassers

Daarnaast zijn er de zogenaamde glazenwasser stelen of watergeleidende telescoopstelen. Dergelijke watergeleidende glazenwasser stelen, waarvan de Unger nLite misschien wel het bekendste voorbeeld is, moeten nog meer gewicht dragen en vlot hanteerbaar zijn. Daarom zal een aluminium watergeleidende telescoopsteel hier niet altijd volstaan. In de plaats daarvan wordt er bij de Unger nLite gekozen voor carbon. Carbon kan extra stijfheid en stevigheid garanderen, terwijl het gewicht en de stabiliteit zich wel nog steeds ideaal verhouden.

Deze Unger telescoopsteel is hoe dan ook ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak. Naast de geïntegreerde slanggeleiding beschikt de Unger telescoopsteel bijvoorbeeld ook over zogenaamde Smart Lock-klemmen en een uitrekstop die het te ver uitrekken van de Unger telescoopsteel verhindert.

Accessoires en benodigdheden voor bij de Unger telescoopsteel

De Unger nLite en de andere telescoopstelen zijn natuurlijk nog verder uit te breiden met allerlei andere (glas)reinigingsbenodigdheden. Ook deze andere benodigdheden zijn gewoon in onze webwinkel te vinden. Neem een kijkje op onderstaande pagina's en ontdek alle accessoires voor onze telescoopstelen.