Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    16
Merk
  1. Unger (18)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Glasbewassing (1)

Inwashouders/-hoezen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Inwashouders en -hoezen kopen bij 4UStore

Op deze pagina vindt u talloze inwashouders met hun bijhorende -hoezen. Het gaat hierbij voornamelijk om producten van het merk Unger, waarvan de Unger StripWasher het bekendste voorbeeld is, maar u beschikt wel over een heel ruime keuze. Het gaat per slot van rekening dan ook om een fabrikant van professioneel materiaal dat door de grootste glasreinigingsfirma's wordt gebruikt. En u bestelt het gewoon via 4UStore.

Inwashouder van Unger kopen bij 4UStore

De inwashouder van Unger laat zich kenmerken door zijn extra licht en ergonomisch ontwerp. Zo ontziet deze inwashouder de rug en de arm van de gebruiker, terwijl de controle altijd heel goed behouden blijft. De inwashouder van Unger is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, waarvan de Unger StripWasher het vaakst verkocht wordt. Deze Unger Stripwasher past op de telescoopstelen van Unger en is verkrijgbaar in breedtematen die variëren van 15 tot en met 55 centimeter en met een focus op stevigheid (aluminium Unger StripWasher) of op extra wateropname (inwashouder Unger StripWasher UniTec). Al deze varianten zijn in deze webwinkel verkrijgbaar.

Voor elke inwashouder een geschikte inwashoes

Niet alleen heeft u een ruime keuze wanneer u een inwashouder wilt aanschaffen, want voor de inwashoes geldt net hetzelfde. Voor de Unger StripWasher heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen de inwashoes Original Strip, de inwashoes MicroStrip, de inwashoes Monsoon Strip, de inwashoes Pad Strip en de inwashoes UniTec Strip. Zij hebben allemaal hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Zo zijn er uitvoeringen die zich focussen op grote oppervlakken, maar zijn er ook varianten die eerder de focus leggen op het reinigen van heel vieze ramen.

Meer producten voor het schoonste glaswerk

Naast bovenstaande producten van het merk Unger vindt u in onze webwinkel nog talloze andere nuttige producten die bijdragen aan proper glazen en spiegels. Bekijk bijvoorbeeld even onderstaande categorieën waar u meteen ook een extra woordje uitleg krijgt.