Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 3
    17
Merk
  1. Unger (4)

Glasschraper

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Een glasschraper kopen bij 4UStore

Een glasschraper wordt gebruikt om moeilijk te verwijderen zaken van glas te schrapen zonder krassen achter te laten of het glas op een andere manier te beschadigen. Zo kan een glasschraper onder meer worden gebruikt om lijm, stickers of verfspatten van glazen ramen te verwijderen. Om dit probleemloos te doen, moet een glasschraper over vlijmscherpe mesjes beschikken en onder een juiste snijhoek snijden. Daarom raden wij de Unger glasschraper aan, de glasschraper die onder meer wordt gebruikt door professionele glazenwassers. Bovendien is het belangrijk dat de mesjes tijdig worden vervangen. Daarom vindt u bij ons ook vervangmesjes voor de Unger glasschraper terug.

Maak kennis met de Unger glasschraper

Unger heeft verschillende glasschrapers op de markt gebracht die aan de hoogste eisen uit de sector voldoen. Een voorbeeld daarvan is de Unger glasschraper met tweezijdige 440A RVS-messen. De mesjes voor de Unger glasschraper zijn gemaakt van koolstofstaal en zijn vier keer afzonderlijk geslepen om een nog betere snijhoek te garanderen. Het bekendste systeem om deze mesjes te hanteren is de Unger ErgoTec Ninja, een uniek systeem dat over een eigen zwenkmechanisme beschikt. De Unger ErgoTec Ninja is verkrijgbaar in twee afmetingen en komt met een beschermkap. De mesjes van deze Unger glasschraper kunnen bovendien snel en veilig worden verwisseld.

Dit is slechts een van de handige glasschrapers in het assortiment, want Unger heeft nog heel wat andere praktische glasschrapers op de markt gebracht. Hierboven zijn ze weergegeven. Op de desbetreffende productpagina's vindt u hier meer informatie over.

Alle benodigdheden voor een optimale glasreiniging

Naast de glasschrapers van Unger vindt u bij ons nog talloze andere benodigdheden voor een veilige en doeltreffende glasreiniging. Het gaat hierbij om volledige sets, maar ook om accessoires van Unger en andere gerenommeerde merken. Neem bijvoorbeeld een kijkje op onderstaande pagina's waar u nog meer glasreinigingsproducten vindt: