Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 41
    133
Merk
  1. Unger (2)
  2. Vileda (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Glasbewassing (1)

Glasreinings-sets

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Een glasreinigingsset kopen bij 4UStore

Bij 4UStore zijn alle glasreinigingsbenodigdheden terug te vinden, inclusief de kleinste accessoires. Dat allemaal zelf uitzoeken, is niet altijd wenselijk. Daarom kunt u ook bij ons terecht voor een glasreinigingsset. Onder andere de Unger glasreinigingsset en de Vileda starterkit zijn bij ons verkrijgbaar.

Over de Unger glasreinigingsset

De Unger glasreinigingsset bevat de basisbenodigdheden voor de glazenwasser. Zo bestaat de Unger-set uit een emmer, een ruitenwisser, een inwasapparaat en een inwashoes. Dit maakt de Unger glasreinigingsset heel uitgebreid. Bovendien is de Unger-set van hoogwaardige kwaliteit en speciaal ontworpen voor professionele gebruikers. Houd er wel rekening mee dat de Unger glasreinigingsset wordt geleverd zonder telescoopsteel om hogere ramen te reinigen.

Zelf de Unger glasreinigingsset uitbreiden

De Unger glasreinigingsset kan nog verder naar uw hand worden gezet met behulp van de vele accessoires die eveneens in deze webshop te verkrijgen zijn. Ook wanneer een rubber of een rail aan vervanging toe is, vindt u deze hier voor uw Unger-set. Ontdek onze andere pagina's en bestel alle benodigdheden voor uw Unger-set.