Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    45
Merk
  1. Unger (3)

Glasborstels

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Een glazenwasser borstel kopen bij 4UStore

Als glazenwasser heeft u natuurlijk de juiste tools nodig. Wij maken daarbij de keuze voor Unger. Unger is een alom geroemde leverancier van glazenwasserbenodigdheden. Deze producent maakt bijvoorbeeld ook heel goede glasborstels. U beschikt daarbij over een heel ruime keuze en wij helpen u graag doorheen het keuzeproces. Hier leggen we alvast het een en ander voor u uit.

Unger HiFlo glazenwasser borstel: kwaliteit gegarandeerd

In de reeks Unger HiFlo vindt u verschillende goede glasborstels terug voor gebruik in combinatie met de (watergeleidende) stelen van Unger. Elke Unger HiFlo glazenwasser borstel dient daarbij een eigen doel en heeft eigen unieke kenmerken. Zo is er bijvoorbeeld de Unger HiFlo Solar-borstel voor het reinigen van zonnepanelen. Daarnaast heeft u ook de keuze tussen rechthoekige en ovale borstels met diverse hardheden en uiteenlopende afmetingen. Elke glasborstel beschikt daarbij over hoogwaardige synthetische borstelharen. Op de productpagina's leest u telkens meer informatie over iedere glazenwasser borstel.

Welke Unger HiFlo glazenwasser borstel kiezen?

Bij het kiezen van een geschikte Unger HiFlo glazenwasser borstel zijn er altijd wel een aantal afwegingen te maken. Voor standaard gebruik kiest u bijvoorbeeld voor een Unger HiFlo glazenwasser borstel van 27 centimeter. Voor grote vensters schakelt u dan weer een versnelling hoger en kiest u voor een glazenwasser borstel van 40 centimeter. Wat de hardheid betreft, kiest u uw glazenwasser borstel in functie van de vervuiling. Bij een normale verontreiniging zal een zachte glazenwasser borstel volstaan, maar bij een sterke verontreiniging heeft u harde borstelharen nodig. Let wel op, want voor gevoelige oppervlakken zijn harde borstelharen niet geschikt.

Voor een glazenwasser borstel is een rechthoekige vorm meestal de eenvoudigste oplossing, maar voor het reinigen van de kozijnen en vensterbanken zult u merken dat een ovalen Unger HiFlo glasborstel toch handiger is. Let ten slotte ook even op het gewicht: bij langdurig gebruik is een Unger HiFlo glasborstel met een lager gewicht ergonomischer en aangenamer om mee te werken.

Twijfelt u alsnog over de geschiktheid van een Unger HiFlo glazenwasser borstel? Neem dan zeker even contact met ons op zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren.

Andere benodigdheden voor glazenwassers

Bij 4UStore rekenen glazenwassers op een heel compleet assortiment. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor uw glazenwasser borstel, maar ook voor de bijpassende benodigdheden. Denk daarbij aan de (watergeleidende) telescoopstelen van Unger of de Unger-vloeistoffen. Op onderstaande pagina's vindt u hier meer informatie over.