Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 1
  39
Merk
 1. Betra (4)
 2. Ettore (1)
 3. Unger (18)
 4. Vileda (3)
Type schoonmaakmateriaal
 1. Glasbewassing (1)

Accessoires

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Alle glazenwasser benodigdheden kopen bij 4UStore

In onze webwinkel vindt u alle glazenwasser benodigdheden terug, zoals de Unger Bucket on a belt, de Unger Hang Up en de Unger nLite Connect. Het gaat om professionele glazenwasser benodigdheden die aan de strenge eisen van de sector voldoen. Ze staan toe om flexibel en ergonomisch ramen te wassen en vaak dragen ze ook bij aan de veiligheid. Hieronder lichten we een aantal van deze glazenwasser benodigdheden toe. Op de productpagina's van deze glazenwasser benodigdheden vindt u extra informatie terug.

Unger Bucket on a Belt

De Unger Bucket on a Belt is een van de populairste glazenwasser benodigdheden. Het is bovendien ook een van de meest betrouwbare gereedschapshouders op de markt en het is eigenlijk voor elke glazenwasser een meerwaarde. Zoals de naam het al aangeeft, gebruikt u de Unger Bucket on a Belt om een emmer aan uzelf vast te klikken, maar u kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken voor schrapers, wissers en inwassers.

Unger Hang Up

Unger Hang Up is een multifunctionele gereedschapshouder voor de glazenwasser benodigdheden van Unger. U gebruikt Unger Hang Up om stelen snel en praktisch aan een muur op te hangen. Het systeem Unger Hang Up is per drie of per zes houders op een rail te verkrijgen en laat zich kenmerken door de enorm goede duurzaamheidseigenschappen. Naast de Unger Hang Up vindt u hier overigens ook de Unger Hold Up, waarbij de glazenwasser benodigdheden in de omgekeerde richting in de houder moeten worden geklikt. Omgekeerd, maar net zo handig.

Unger nLite Connect

Het systeem Unger nLite Connect is speciaal ontwikkeld om ramen op grote hoogte te reinigen. De Unger nLite Connect is in verschillende materiaalsoorten te verkrijgen, waarbij het gewicht altijd beperkt wordt. Aan de basissteel of aan een van de verlengstelen kan er eenvoudig een waterslang worden bevestigd. Dankzij Unger nLite Connect zijn er geen ladders of liften nodig voor het reinigen van hoge ramen. En dus kan er ook niemand naar beneden donderen.

En diverse andere glazenwasser benodigdheden

Natuurlijk is dit slechts een greep uit ons aanbod. U vindt hier per slot van rekening nog talloze andere glazenwasser benodigdheden terug. Denkt u bijvoorbeeld maar even aan glazenwasser benodigdheden als speciale doekentassen, veiligheidsconussen, straalsproeiers, bevestigingshaakjes, zeemtassen enzovoort. Ook op onderstaande pagina's vindt u nog een aantal andere handige glazenwasser benodigdheden terug: