Onze andere webshops

Glasreiniging

Foto-tabel Lijst

1-12 of 104

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 104

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Alle benodigdheden voor een optimale glasreiniging

Glas reinigen is een echt specialistenwerk waarbij ook aangepaste tools vereist zijn. Wij beschikken over een compleet assortiment producten voor de glasreiniging. Het gaat daarbij om professionele tools die speciaal gemaakt zijn voor ramenwassers die regelmatig glas reinigen, maar dezelfde kwaliteiten zijn natuurlijk ook nuttig voor hen die slechts sporadisch glas reinigen.

Eenvoudig glas reinigen met de beste tools

U merkt dat wij hier duidelijk kiezen voor Unger, een producent van materialen en benodigdheden voor glasreiniging. Glas schoonmaken met de producten van Unger is dan ook een ergonomisch plezier en bovendien rekent u daarbij op kwaliteit. De producten van Unger hebben een lange levensduur en veel onderdelen en accessoires zijn apart verkrijgbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om de rails en de rubbers voor de Unger-wissers. Ook extra benodigdheden zoals telescoopstelen, doekentassen, handschoenen en de bijpassende gereedschapshouders zijn gewoon verkrijgbaar in onze webshop.

Glas schoonmaken met de juiste vloeistoffen

Naast het gereedschap voor glasreiniging vindt u bij ons ook de benodigde vloeistoffen voor glasreiniging. Met deze vloeistoffen is glas reinigen nu nog eenvoudiger, terwijl streeploos glas schoonmaken gewoon tot de mogelijkheden behoort. Voorbeelden van producten voor streeploos glas schoonmaken zijn Unger Stingray, Unger's Gel en Unger's Liquid.

Andere schoonmaakbenodigdheden kopen bij 4UStore

Bij 4UStore gaan we 100% voor een compleet assortiment. Daarom hebben wij ook talloze andere schoonmaakbenodigdheden in ons assortiment opgenomen. Neem een kijkje op onderstaande pagina's en ontdek ook onze andere benodigdheden voor een optimale schoonmaak.