Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Emmers

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 24

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Inderdaad, emmers komen in verschillende maten, formaten en kleuren. Elk met hun eigen toepassingsgebied. Emmers kopen, dat doe je dan ook niet zomaar. Waar moet je dan wel zoal op letten en waar besteed je beter aandacht aan? Wat zijn de verschillen tussen de emmers aangeboden in deze webwinkel? En hoe valt de keuze voor de emmers in deze webwinkel te verklaren? Uiteraard staan ook wij voor een open en transparant beleid en doen wij graag een en ander voor u uit de doeken.

Onderscheid op basis van inhoud

Een eerste onderscheid dat kan gemaakt worden tussen de aangeboden emmers is  te situeren op basis van inhoud. De meest gangbare hoeveelheid is om en bij de 10 liter waterinhoud, zeker voor huishoudelijke doelstellingen. Soms (en ook 4UStore) verkiest men een inhoud van 12 liter, dit aangezien we zelden (en terecht) een emmer tot het randje vullen. Over het algemeen wordt een inhoud van meer dan 20 liter zelden toegepast. Dat is ook niet geheel onlogisch: met een gewicht van ongeveer één kilogram per liter waterinhoud zou het nogal zwaar worden om comfortabel op te blijven tillen via de bevestigde beugel. Om die reden hanteren ook wij een inhoud van 10 tot 15 liter - immers denken ook wij bij emmers aan de praktische kant van zaken.

Onderscheid op basis van doelstellingen

Een tweede onderscheid dat we kunnen maken situeert zich op basis van de doelstellingen, oftewel het toepassingsgebied. Zo bieden we bijvoorbeeld de gekende zwarte emmers voor dagdagelijks gebruik aan, maar hebben we uiteraard ook de gekende mopemmers opgenomen in ons assortiment. Dergelijke mopemmers zijn er speciaal voor gemaakt om optimaal compatibel te zijn met een mop. De combinatie mop en mopemmer staat je toe om in een handomdraai de vloei te dweilen en de meest hardnekkige vlekken weg te schrobben. De wringer helpt om de mop uit te knijpen, waardoor je zowel droog als nat kan moppen. Een verder onderscheid - doch niet opgenomen in ons assortiment - zou ons brengen tot specifieke doelstellingen waarbij bijvoorbeeld de gekende zinken emmers op het toneel zouden komen. Aangezien deze emmers niet zijn opgenomen in ons assortiment, gaan wij er echter niet verder op in. Maar ook hier geldt de gouden regel: wie niet waagt, die niet wint. Vind je niet meteen wat je zoekt in ons uitgebreid assortiment aan emmers? Stuur ons dan een mailtje en wij kijken wat we alsnog voor u kunnen doen.

Onderscheid op basis van merken

Grote kwaliteitsverschillen zijn er niet steeds te bespeuren, maar in de praktijk zouden we het onderscheid nog verder op de spits kunnen drijven door ook verschillende merken op te nemen. Over het algemeen blijven wij echter trouw aan merken die keer op keer bewezen hebben aan alle gestelde kwaliteitsvereisten ( en wij stellen er heel wat, geloof ons vrij) voldaan te hebben. Een voorbeeld hiervan zijn de emmers van het gekende en befaamde merk WECO. Deze emmers worden stuk voor stuk voorzien van een duurzame metalen beugel met verbeterde comfortabele grip. De emmers zelf worden dan weer vervaardigd met materialen van hoge kwaliteit en zijn bovendien verkrijgbaar in diverse kleuren (nogmaals: contacteer ons voor meer informatie). En misschien ook wel belangrijk om te vermelden: alle emmers  in deze webwinkel, ongeacht de aanbieder, voldoen uiteraard aan alle Europese normen. 

Naast onze handige emmers bieden wij nog een veel breder assortiment aan! Zo kunt u bij ons ook allerlei soorten sponzen kopen!