Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Categorie
  1. Navulling (1)
Prijs
  1. 10
    11
Merk
  1. Swiffer (1)

Stoffers

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

"

Stoffers kopen bij 4UStore

Een stoffer is een handige oplossing om een oppervlak of een werkomgeving stofvrij te maken. We bieden stoffers aan van verschillende merken, telkens met zorg geselecteerd om moeiteloos te voldoen aan de behoeften van de professional. Onder andere de stoffer Rubbermaid Hygen Quick-Connect is bij ons te verkrijgen.

Ontdek de stoffer Rubbermaid Hygen Quick-Connect

In deze shop kunt u onder meer de stoffer Rubbermaid Hygen Quick-Connect aanschaffen. Het gaat om een flexibele steelstoffer die te gebruiken is in combinatie met een hoogwaardige microvezelhoes. Deze steelstoffer is speciaal ontwikkeld om haren te verwijderen en sterk verontreinigde oppervlakken schoon te maken. De steelstoffer is geschikt voor professioneel gebruik en komt met een microvezelhoes die klamvochtig of droog kan worden gebruikt. De hoes blijft steeds goed zitten en kan door een nieuwe hoes worden vervangen. Het Quick-Connect-mechanisme staat u toe om de stoffer te verlengen, waardoor het altijd een goede oplossing biedt.

Alles voor een stofvrije werkomgeving

Bij 4UStore bieden we u talloze oplossingen om komaf te maken met stof en ander vuil. Zo bieden we bijvoorbeeld de stoffer Rubbermaid Hygen Quick-Connect aan, net als de vervanghoezen. Ook bijvoorbeeld stofdoeken zijn bij ons te verkrijgen, onder andere van de merken Swiffer en Vileda. Daarenboven vindt u hier ook stofzuigers, net als stofzuigerzakken en onderdelen voor stofzuigers. Het gaat steeds om kwaliteitsvol materiaal dat speciaal is geselecteerd voor professionele gebruikers. Desondanks zijn de prijzen heel scherp, zeker indien u gebruikmaakt van onze staffelkortingen.

"