Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    10
Merk
  1. Betra (2)
  2. Ecolab (1)
  3. Orange Brush (1)
  4. Vikan (4)
  5. Wecoline (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Afwasborstel (1)

Afwasborstel

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Afwasborstel kopen bij 4UStore

Lang niet overal heeft de vaatwas reeds zijn intrede gedaan. Een stevige afwasborstel weet de klus dan ook minstens even goed te klaren. Het is echter wel belangrijk dat zo’n afwasborstel aan een aantal vereisten voldoet. Enerzijds moeten de haren van de afwasborstel stevig zijn om het vuil voldoende weg te nemen, terwijl ze anderzijds niet mogen schuren. Dat zou immers krassen kunnen veroorzaken. Hiernaast moet de afwasborstel voorzien zijn van antislip, om de efficiëntie te verhogen. Een afwasborstel kopen bij 4UStore? Dan ben je er steeds zeker van dat aan deze vereisten is voldaan.

Waarom een afwasborstel kopen?

De vaat hoef je natuurlijk niet met een afwasborstel te doen. Een spons klaart de klus ook wel. Toch hebben afwasborstels hier een belangrijk voordeel. Het droogt sneller, waardoor bacteriën zich veel minder snel nestelen. Vooral in horecagelegenheden horen afwasborstels dan ook altijd de voorkeur te krijgen op een spons. Gebruik je een spons in het keukentje op kantoor? Dan hoeft dat geen probleem te zijn. Vergeet het dan wel niet tijdig te vervangen en na gebruik steeds goed schoon te maken.

Zo maak je jouw afwasborstel schoon

Een afwasborstel kan er na een vies karweitje al snel onnet uitzien. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van een pan boordevol aangekoekte vetresten. Omdat de vaatborstels van 4UStore zo duurzaam zijn, hoef je ze dan nog niet meteen weg te gooien. Wel is het belangrijk dat je de vaatborstel goed reinigt. Het volstaat om jouw vaatborstel even in warm water uit te spoelen en het nadien te laten rusten in een mengeling van gedistilleerde witte azijn en afwasmiddel. Eens goed roeren en een uurtje laten rusten, zou moeten volstaan. Vergeet de vaatborstel nadien wel niet even af te spoelen in warm water en de tijd te geven om helemaal op te drogen.

Alles voor een propere vaat

Alleen een afwasborstel volstaat natuurlijk nog niet om een kraaknette vaat te bekomen. Gelukkig vind je bij 4UStore ook alle andere schoonmaakmaterialen en -middelen voor de vaat:

Naast alle schoonmaakartikelen voor de vaat, vind je nog veel meer schoonmaakmaterialen bij ons. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij de zeem!