Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Gezichtsmaskers

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een gezichtsmasker kopen bij 4UStore

Met een gezichtsmasker beschermt u zowel uw personeel als uw klanten. Gezichtsmaskers zorgen ervoor dat ziektekiemen niet vrijelijk worden uitgewisseld en zijn dan ook nuttig voor zorgpersoneel, in de horeca of bij andere contactberoepen. Een gezichtsmasker zorgt ervoor dat het zicht en het persoonlijk contact behouden blijft, terwijl het de bescherming maximaliseert. Bij 4UStore kunt u verschillende gezichtsschermen kopen van producenten zoals Numatic.

Gezichtsmasker voor contactberoepen

Bij 4UStore kunt u het gezichtsmasker van Numatic kopen. Dit gezichtsmasker focust voornamelijk op zorgpersoneel en andere contactberoepen. Dit gezichtsmasker biedt een volwaardige bescherming tegen ziektekiemen, ook in de hoeken van het gezicht. Het gezichtsscherm van Numatic laat zich kenmerken door een comfortabele pasvorm en optimaal behoud van het zicht. Het gezichtsmasker van Numatic werd eerder gebruikt door The Gibraltar Health Authority en verschillende zorginstellingen in Groot-Brittannië. Het gezichtsscherm is coronaproof en is na desinfectie opnieuw te gebruiken.

Gezichtsscherm tijdens het schoonmaken

Een gezichtsmasker is ook een meerwaarde tijdens het schoonmaken. Dankzij een gezichtsscherm voorkomt u dat allerlei chemische middelen in het aangezicht, de mond of de ogen terechtkomen. Op die manier biedt u uw schoonmaakteam een optimale bescherming. Houd er wel rekening mee dat u naast een gezichtsscherm nog een aantal zaken nodig heeft om de veiligheid te waarborgen en allerlei klachten te voorkomen. Bij 4UStore kunt u dan ook terecht voor: