Onze andere webshops

Schoonmaakmaterialen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 720

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 720

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Schoonmaakmaterialen zijn onmisbaar in ieder bedrijf. Een bedrijf krijgt dagelijks vele mensen over de vloer: medewerkers en gasten. Deze brengen vuil mee naar binnen. Dit betekent dus dat er dagelijks of in ieder geval wekelijks schoongemaakt dient te worden. Hier heeft men naast schoonmaakmiddelen ook de juiste schoonmaakmaterialen voor nodig. Voor iedere specifiek taak zijn passende schoonmaakmaterialen verkrijgbaar om de schoonmaakklus in kwestie zo efficiënt mogelijk te maken met het best mogelijke resultaat. Bekijk hier alle schoonmaakmaterialen, van afwasborstels tot zemen en poetsdoeken en doos poetsdoeken. Natuurlijk zijn de bijpassende schoonmaakmiddelen ook te bestellen in onze webshop. Daarnaast beschikken wij ook over een handschoendispenser die van te pas kunnen komen!

Schoonmaakmaterialen: Microvezeldoeken

Microvezeldoeken zijn tegenwoordig de meeste gebruikte schoonmaakdoeken. Ze zijn zowel droog als nat te gebruiken. Microvezeldoeken zijn voorzien van hele kleine weerhaakjes waar het vuil aan blijft handen. Om deze reden maken ze dan ook veel beter schoon dan gewone vaatdoeken. Microvezeldoeken zijn uitstekende schoonmaakmaterialen voor het verwijderen van stof en ander vuil. De kwaliteit van de schoonmaakdoek hangt af van het gramsgewicht. Let hier dan ook goed op bij de aankoop van uw microvezeldoeken. U kunt er vanuit gaan dat hoe zwaarder de microvezeldoek hoe beter de kwaliteit. Een zwaardere microvezeldoek ligt ook fijner in de hand en is daarmee beter om mee schoon te maken.

Schoonmaakmaterialen: Theedoeken

Theedoeken zijn van onschatbare waarde in de professionele keuken. Ze worden onder andere gebruikt voor het vastnemen van hete pannen en voor het schoonmaken van borden die vervolgens aan de gasten geserveerd worden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Je moet overigens theedoeken altijd eerst wassen in de wasmachine of een  nachtje laten weken in water met azijn, anders zullen ze niet absorberen en kunt u er eigenlijk niets mee.

Schoonmaakmaterialen: Vaatdoeken en Sponzen

Vaatdoeken zijn relatief goedkoop en zeer geschikt voor de afwas en voor het afnemen van tafels en werkbanken. U dient ze nat te gebruiken in combinatie met schoonmaakmiddel. Verder leveren wij ook verschillende soorten sponzen voor diverse toepassingen. Autosponzen voor het wassen van uw auto of bijvoorbeeld voor het reinigen van terrasstoelen en tafels. Dankzij het ruige oppervlak van de schuursponzen verwijderen ze beter vuil dan een normale vaatdoek. Hetzelfde geldt voor de schuurlappen en voor het verwijderen van zeer hardnekkig vuil gebruikt u  het beste een schuurbol. Let op dat deze niet gebruikt in pannen met een anti aanbaklaag.

Schoonmaakmaterialen voor vloerreiniging

Alle schoonmaakmaterialen die u nodig heeft om uw vloeren schoon en blinkend te krijgen vindt u in deze categorie: luiwagens om te schuren, dweil, moppen, mophouders stelen en trekkers. De schoonmaakmaterialen zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen: van de gekende A-merken als Ecolab en Greenspeed tot goedkopere budget alternatieven. Bekijk bijvoorbeeld onze doos poetsdoekenschoonmaakmateriaalbezem hard blauwbezem Type Bvloeibare zeepbleekGedemineraliseerd waterGeurverwijderaarpoetsmiddelVloerglans.

Schoonmaakmaterialen voor de professionele schoonmaak

Hoewel ook particulieren van harte welkom zijn om aankopen te doen in onze shop richten wij ons eerste instantie op de B2B-markt. Alle schoonmaakmaterialen in onze shop zijn gericht op de professionele gebruiker. Het gaat daarbij om duurzame producten van uitstekende kwaliteit waar men lang gebruik van kan maken. Een goed voorbeeld is de professionele Henry stofzuiger. Wie kent 'm niet? Maar ook onbekende artikelen zoals de Calgonit bierglasreiniger of Alklanet glasreiniger kan je bij ons in het assortiment vinden. Wist u overigens dat deze stofzuiger zelfs een favoriet is van vele schoorsteenvegers. Dit zegt genoeg over de kwaliteit van deze stofzuiger. Verder natuurlijk nog meer huishoudelijk gereedschap in de vorm van stoffers - en blikken, volledige uitgeruste schoonmaakwagens, speciale stofdoeken sprayflacons  voor schoonmaakmiddelen, waarschuwingsborden voor natte vloeren - erg belangrijk, want u wilt natuurlijk niet dat uw gasten en personeel uitglijden over een natte vloer met alle gevolgen van dien. Heeft u vragen over ons assortiment of vindt u niet direct wat u zoekt. Neem dan contact met ons op. Onze helpdesk staat voor u klaar.