Onze andere webshops

Sample Aanvraag

Sample aanvraag

Voor een groot deel van onze producten is het mogelijk een sample aan te vragen. Dit geldt in ieder geval voor alle papierwaren van het merk Euro Products en van ons huismerk 4UStore. Voor Satino, Tork en Vendor is het helaas niet mogelijk om een sample te bestellen. Wel kunnen we in de meeste gevallen een passend alternatief bieden voor deze en andere producten. Neem hiervoor contact met ons op. Dan zoeken wij uit welk product u nodig heeft. Dit geldt overigens niet enkel voor papier maar ook voor andere dispenserproducten zoals handzeep en desinfectiemiddelen. U kunt maximaal 5 samples bestellen per aanvraag.

Voor welke producten kan ik een sample bestellen?

Voor ieder product waarvoor het mogelijk is een sample aan te vragen vindt u op de productpagina een button ‘sample’. Deze is te vinden naast de button ‘in winkelmandje’. Druk op deze knop en vul vervolgens uw gegevens in, dan zorgen wij dat u de sample zo snel mogelijk ontvangt. 

Welke vulling voor uw dispenser

U heeft geen idee welke vulling er in uw dispenser moet? Een veelvoorkomend probleem. Wij zoeken dit voor u uit. Als u één van onderstaande aanlevert dan zoeken wij uit welk soort papier, handzeep of ander dispenserproduct u nodig heeft:

  • Het merk en typenummer van de dispenser
  • Naam en typenummer van de vulling die u momenteel gebruikt of een foto van het etiket
  • Foto van de dispenser, indien mogelijk graag van de buitenkant en binnenkant

Nadat het juiste product gevonden is, sturen wij u een sample zodat u de kwaliteit kunt testen en of het product ook daadwerkelijk past in de dispenser.

Een passend alternatief voor dure A-merken

Ongemerkt zijn facilitaire producten als toiletpapier, handzeep, poetspapier en andere toiletartikelen een grote kostenpost. Dit is zeker het geval als u gebruikt maakt van dure A-merken. Om de kosten te drukken is het aan te raden te kiezen voor voordeligere alternatieven. Voor vrijwel ieder A-merk toiletpapier, vouwhanddoekjes, poetspapier, handdoekrollen en meer bieden wij een goedkoper alternatief van eenzelfde kwaliteit. Stuur een mail met de producten die u momenteel gebruikt en wij zoeken direct uit of er een passend, goedkoper alternatief beschikbaar is.