Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
 1. 65
  315
Soort
 1. Open top (15)
 2. Klepdeksel (7)
 3. Pushdeksel (11)
 4. Swingdeksel (2)
Kleur
 1. Zilver (35)
Materiaal
 1. RVS (35)

Prullenbak RVS

Foto-tabel Lijst

1-12 of 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 36

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

RVS afvalbak kopen

RVS prullenbakken zijn mooi en stijlvol om te zien en geven wat cachet aan de sanitaire ruimte van uw bedrijf. RVS prullenbakken zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten. U kunt veel afval kwijt in de prullenbakken, maar toch zien ze er netjes en representatief uit. Ook leveren wij modellen specifiek gericht op gebruik in ziekenhuizen en zorginstellingen. De prullenbakken zijn verkrijgbaar met verscheidene sluitsystemen. Zo verkopen wij RVS prullenbakken met een gewone open bovenkant maar ook gesloten afvalbakken met zelfsluitende inworpklep of afvalbakken die openen door middel van een pedaal.

Vaak wordt er door ondernemers flink geïnvesteerd in de inrichting van een kantoor of restaurant. Spijtig genoeg, wordt er dan door diezelfde ondernemers weinig aandacht geschonken aan de inrichting van de toiletten en sanitaire ruimten. Dat is jammer, want ook de inrichting en bijbehorende sfeer in het sanitair laat op uw gasten een blijvende indruk na. Ons advies: investeer in een stijlvolle en duurzame inrichting van uw sanitaire ruimten. De afvalbakken vormen een belangrijk onderdeel van deze inrichting. Niet alleen afvalbakken horen thuis in een sanitaire ruimte, maar ook luchtverfrissers, andere toilet accessoires en vuilniszakken voor in de prullenbakken.

RVS afvalbakken: Duurzaam, praktisch en stijlvol

In ons assortiment zijn verschillende merken RVS afvalbakken te vinden. Onder andere Santal, Wings, Mediclinics, Mediqoline en Dutch Bins. Deze bedrijven maken tevens zeepdispensers, vouwhandoekdispesners en handdrogers - mocht u op zoek naar een volledige nieuwe inrichting van uw toiletten en sanitaire ruimten. Als u een RVS afvalbak koopt kunt u er vanuit gaan - dat deze een leven lang mee gaat - bij normaal gebruik. Het zijn uiterst duurzame afvalbakken met een stijlvolle, minimalistisch uitstraling die bij vrijwel ieder sanitair interieur passen. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Het ligt er natuurlijk op welke locatie u ze wil gebruiken. Wordt de RVS afvalbak bijvoorbeeld gebruikt in de toiletruimte van een horecagelegenheid, dan raden wij aan te kiezen voor de RVS afvalbak met een zelfsluitend deksel met demping. 

RVS afvalbakken - ook geschikt voor medische omgevingen

De RVS afvalbakken zijn zeer geschikt voor gebruik in medisch omgevingen. De RVS afvalbakken bestaan vrijwel volledige uit gladde oppervlakken die eenvoudig te reinigen zijn. De meeste kunnen ook aan de wand worden bevestigd, zodat men ook onder de afvalbak schoon kan maken. Dit voorkomt vuilophoping in randen en kieren. Een optimale hygiëne is ontzettend belangrijk in medische omgevingen; kies daarom voor een passende RVS afvalbak die eenvoudig schoon te houden is. 

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 807 beoordelingen

Petra

24 mei 2019