Onze andere webshops

Andere 4UStores: Handdoekentoiletpapier.nl DisposableTotaal.nl Kantinewinkel.nl Prullenbaktotaal.nl

Recent toegevoegd

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Prijs
 1. 22
  57
Poetspapiersysteem
 1. Mini rol (7)
Koker
 1. Met koker (2)
 2. Zonder koker (4)
Aantal lagen
 1. 1-laags (6)
 2. 2-laags (1)
Kleur
 1. Wit (7)
Keurmerk
 1. FSC-keurmerk (1)
 2. EU ECO-label (2)
 3. Cradle to Cradle (1)
 4. CO2-neutraal (1)

Poetsrol mini

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

De mini poetsrol is een kleinere vorm van de keukenrol en wordt vaak in keukens gebruikt. Niets makkelijker dan even wat gemorste saus wegpoetsen met een doekje van je minirol. De minirol neemt het vocht zeer goed op en scheurt makkelijk af. U kunt kiezen tussen een minirol met 1 laag cellulose papier of de kwalitatief wat betere 2 laagse variant. Afhankelijk van het soort dispenser dat u hanteert, kunt een minirol met of zonder koker nemen. Ons minirol papier is van zeer goede kwaliteit, neemt makkelijk vocht op, pluist niet en is zacht voor de handen.

Verschillen tussen de mini- en midipoetsrol

De mini poetsrol is een kleinere variant van de welbekende midirol - die door velenTork rol wordt genoemd. De mini poetsrol is heeft dezelfde breedte als de midirol maar minder papier per rol. Dit maakt dat de rollen en daarmee de bijbehorende dispenser kleiner van formaat zijn en dus geschikt voor locaties waar de ruimte beperkt is. Heeft u ruimte voor een midirol-dispenser dan raden wij deze aan. Is uw ruimte beperkt dan is een mini rol een uitstekend alternatief. Er zijn een groot aantal verschillende soort mini poetspapier verkrijgbaar van onder Euro Products en Satino.

Toepassingen van de mini poetsrol

De mini poetsrol wordt op dezelfde manier gebruikt als de midirol. Deze multifunctionele papierrollen komt men vaak tegen in de professionele horeca- en grootkeukens. In iedere keuken komt men wel één of meerdere poetsroldispensers tegen. Het papier wordt gebruikt om even snel de handen te drogen of om een werkbank of snijplank schoon te vegen of te drogen. Naast gebruik in de keuken zijn mini poetsrollen ook een uitstekend hulpmiddel in de werkplaats, industrie of autobranche: bijvoorbeeld om de handen te ontdoen van vet of olie of het ontvetten van een onderdeel. De papierrollen zijn voor verschillende werkzaamheden te gebruiken. 

Mini rol dispensers en poetsrollen

De minirol dispensers zijn natuurlijk ook verkrijgbaar in onze shop. Kies voor een dispenser van Euro Products of Satino. De mini poetsrollen worden geleverd per 12 rollen in een verpakking. Een rol heeft normaal gezien een lengte van 120 meter. De rollen zijn verkrijgbaar met of zonder koker.

Satino Black poetsrollen: op duurzame wijze geproduceerd

Een van de bekendste papierproducenten van Nederland is zonder twijfel Satino. Laat Satino nu ook van de voorlopers zijn op het gebied van papierproductie die niet schadelijk is voor het milieu. De (mini) poetsrollen van Satino bijvoorbeeld zijn voorzien van niet minder dan 4 milieucertificaten: FSC-keurmerk, EU Ecolabel, CO2-neutraal en het Cradle to Cradle certificaat. Satino is één van de weinige merken die het Cradle to Cradle-certificaat mag dragen. Producten dienen namelijk aan een aantal zeer strenge regels te voldoen. Wat is Cradle to Cradle dan precies, vraagt u zich af? Cradle to Cradle is de ultieme vorm van duurzaam ondernemen of produceren. Het wil eigenlijk gewoon zeggen dat het afval van product A volledig wordt gebruikt voor de productie van product B. Er gaat dus niets verloren. 

Andere producten bij 4UStore

Buiten deze kleinere soort keukenrollen verkopen wij ook nog midi keukenrollen en industriepapier. Er zijn dus verschillende soorten papierrollen te vinden in ons assortiment!

Kunnen wij u helpen?

 • 0117-454007
 • info@handdoeken
  toiletpapier.nl
 • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u
KiyOh

8,6 / 10

Gebaseerd op 801 beoordelingen

Esther

21 mei 2019