Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Poetsrol mini

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Satino mini rol poetspapier kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je zowel het mini rol poetspapier kopen als de grotere midi rollen poetspapier. Hierbij heb je de keuze tussen 1-laags en 2-laags poetspapier. Hoewel we ook poetspapier beschikbaar hebben van andere merken zoals Euro Products, gaat het toch voornamelijk om poetspapier van het merk Satino. Het gaat immers om een internationaal bekend merk waarbij kwaliteit een constante is. En daarom houden ook wij van Satino.

Wat is een mini rol poetspapier?

Een mini rol poetspapier is eigenlijk een kleinere vorm van een keukenrol. Het wordt voornamelijk in keukens gebruikt. Zo kan je het bijvoorbeeld gebruiken om gemorste saus snel even weg te poetsen. Het gaat om poetspapier dat makkelijk afscheurt, maar dankzij de keuze voor cellulose toch heel stevig is en gezegend is met een goed absorptievermogen.

Een mini rol poetspapier kan je van een Tork midi rol poetspapier onderscheiden door zijn kleiner formaat. Een mini rol poetspapier heeft immers minder papier op de rol (hoewel de breedte vaak identiek is), waardoor ook de dispenser een kleiner formaat heeft. Een mini rol poetspapier gebruik je dan ook voornamelijk in keukens met een beperkte ruimte.

Over het merk Satino

Satino is een productmerk van Wepa. Het biedt een totaalconcept aan voor elke toiletruimte en focust hierbij voornamelijk op organisaties. Zowel kantooromgevingen als zorginstellingen of horecagelegenheden kunnen de producten van Satino gebruiken. Hierbij staat ook zorg voor het milieu centraal, zoals je het ook merkt bij ons Satino poetspapier dat FSC-gecertificeerd is. Andere producten van Satino die je bij 4UStore kan vinden zijn onder andere de toiletrolhouders, het Satino toiletpapier, de Satino systeemroldispensers en het Satino handzeep. Stuk voor stuk voldoen zij aan de striktste eisen en ondergingen ze een strikte kwaliteitscontrole. Want of het nu gaat om Satino of enig ander merk: bij 4UStore zit je steeds goed. En dat bewijzen we graag. Elke dag opnieuw.