Onze andere webshops

Poetsrol midi

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Midi poetsrollen kopen bij 4UStore

De midi rollen zijn een ideaal hulpmiddel voor wanneer je snel even een vlekje weg hoopt te toveren. Toch gaat hun multifunctionaliteit veel verder dan dat. Zo zijn ze ook geschikt voor het opvangen van olie in de garage, het drogen van de handen of het absorberen van vocht. De midi poetsrollen komen in diverse soorten en maten, gaande van één tot twee lagen en dit in diverse kleuren en al dan niet op basis van gerecycled materiaal. Hieronder is één en ander over de midi poetsrol te lezen.  

Wat is een midi poetsrol?

De midi poetsrol is eigenlijk de poetsrol zoals de meesten onder ons het kennen. Het gaat om een medium poetsrol met een lengte en breedte tussen twintig en dertig centimeter. Hierdoor is het geschikt voor een veelvoud aan toepassingen. Afhankelijk van het aantal lagen papier, kan zo’n midi poetsrol een lengte hebben van 150 tot 300 meter. Hierbij is overigens ook een en ander afhankelijk van het type midi poetsrol. Een coreless midi poetsrol zal immers extra ruimte bieden voor meer papier. Uiteraard is dit op zijn beurt afhankelijk van het type midirol dispenser.

Hoe kies je een geschikte midi poetsrol?

Hier moet je in de eerste plaats kijken naar de specificaties van de dispenser én naar de gewenste kwaliteit. Een 2-laags midi poetsrol zal over het algemeen kwalitatiever aanvoelen en een hoger absorberend vermogen hebben. Wel resulteert dat vaker wel dan niet in minder papier. Ben je vooral een grootverbruiker? Ga dan voor een midi poetsrol van driehonderd meter. Denk overigens ook aan bijzondere toepassingen. In de voedselverwerkende industrie kiest men bijvoorbeeld steevast voor blauwe midi rollen. Indien een restje op de productielijn terechtkomt, is dat immers eenvoudiger op te merken. Ook in de zorgsector kiest men om gelijkaardige redenen voor blauwe midi rollen.

Twijfel je over de geschiktheid van een midi poetsrol? Vraag dan onze klantendienst om hulp. Zij helpen jou met alle plezier verder.

Meer producten

Naast onze midi poetsrol ook andere producten nodig? Bekijk ook een van de volgende categorieën: