Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Industriepapier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 19

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Industriële poetsrollen (industriepapier) kopen bij 4UStore

Bij industriële toepassingen volstaat een klassieke midi poetsrol niet meer. In dit geval kiezen we beter voor een industriële poetsrol, kortweg industriepapier genoemd. Zo’n poetsrol is oersterk, absorbeert eenvoudig vocht, kan tegen een stootje, heeft geen moeite met olie en scheurt niet. Zo’n poetsrol is extra lang om veelvuldig gebruik toe te laten, maar is toch voldoende eenvoudig te hanteren. Bij 4UStore vind je zo’n poetsrol met industriepapier in diverse uitvoeringen en kleuren.

Een blauwe industriële poetsrol kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je zowel witte als blauwe industriële poetsrollen terug. Op vlak van prijs is er maar weinig verschil en over het algemeen wordt dan ook gekozen voor een neutrale witte industriële poetsrol. Voor het opsporen van een olievlek is wit industriepapier bijvoorbeeld ook eenvoudiger. Toch is het in sommige gevallen wenselijker om blauw industriepapier te kopen. Dit is onder andere het geval in de zorgsector of in de voedselverwerkende industrie. Hier moet een stukje papier dat achterblijft in een wonde of op de loopband immers eenvoudig opgemerkt kunnen worden. Blauw is hierbij een onnatuurlijke kleur, waardoor de blauwe industriële poetsrol een ideaal hulpmiddel vormt.

Waarop letten bij de keuze voor een geschikte industriële poetsrol?

Niet alleen de kleur van de industriële poetsrol speelt een rol. Ook over het aantal lagen, de afmetingen en het type papier moet je nadenken. De lengte van het industriepapier hebben wij daarom steeds concreet aangegeven, net zoals de andere specificaties ervan.

Een poetsrol op basis van cellulose is bijvoorbeeld extra krachtig, terwijl een rol met verlijmde lagen dan weer een hoger absorptievermogen kent. Tot slot dien je ook aan het milieu te denken. Een poetsrol met het Europese eco-label of het FSC-keurmerk hoort toch wel de voorkeur te krijgen.

Onze andere categorieën

Heb je naast industriepapier ook andere producten nodig, bekijk dan ook deze categorieën: