Onze andere webshops

Poetspapier

Foto-tabel Lijst

1-12 of 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 46

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Waar gewerkt wordt, wordt het vies en juist daarom is poetspapier in een dispenser of op rol zo handig. Het poetspapier uit ons assortiment is stevig en absorbeert goed bij het opruimen van vocht. De keukenrol is een soort poetspapier en waarschijnlijk de meest bekende voor de thuis gebruiker. Voor de professional leveren wij Minirollen, Midirollen en - voor de grootverbruikers -industriepapier. Al het poetspapier - afgezien van de keukenrollen - is verkrijgbaar in wit en blauw. Neem ook eens een kijkje bij onze poetsdoeken!

Poetspapier Midirollen: uw perfecte partner in de keuken of werkplaats

U komt vrijwel geen horecakeuken of werkplaats tegen waar men geen midiroldispenser met poetspapier heeft hangen. Het midirol poetspapier is uitermate handig en multifunctioneel. Gebruik de midirol om even snel uw werkbank af te nemen, de handen te drogen of voor het opruimen van vuil en vet. Midirol poetspapier is verkrijgbaar in wit of blauw in diverse kwaliteiten. Het is uitermate hygiënisch: veel hygiënischer in ieder geval dan een vaatdoek. U gebruikt het poetspapier ten slotte maar één keer en na gebruik verdwijnt het in de afvalbak. Vaatdoekjes die meerdere malen gebruikt worden bevatten vaak miljoenen bacteriën. Wetenschappelijk onderzoek heeft tevens uitgewezen dat men best kiest voor poetspapier dat eenmalig gebruikt wordt. Dit geldt zeker voor gebruik in de voedingsindustrie. Voor gebruik in de voedingsindustrie zal men vaak kiezen voor de blauwe variant, aangezien deze sneller opgemerkt wordt, mocht er per ongeluk papier in de voedingswaren terecht komen. Midirollen zijn eevoudig stopt u eenvoudig in de dispenser: verwijder de koker en trek het papier een klein stukje in het midden. Haal die papierlint nu vervolgens door de opening in uw dispenser. Plaats de midirol en sluit de kap van uw dispenser. Nu is de midirol klaar voor gebruik. 

Poetspapier Minirollen: een kleinere variant van de Midirollen

Op locaties waar men weinig plaats heeft zal men sneller kiezen voor Minirol poetspapier in tegenstelling tot Midirollen. De dispenser zijn vele malen compacter en natuurlijk is ook de rol kleiner. Is bovendien het gebruik van het poetspapier enigszins beperkt, kies ook dan voor een Minirol. De minirollen zijn zowel verkrijgbaar met als zonder koker. Beide hebben hun voordelen: het Minirol poetspapier met koker zal beter zijn vorm behouden en de Minirol zonder koker bevat meer papier.

Poetspapier Industriepapier: voor de grootverbruikers

Het industriepapier is bij uitstek geschikt voor de grootverbruiker, denk hierbij aan de scheepvaart, technische werkplaatsen en autogarages. Het Industriepapier leent zich uitstekend voor  het opruimen van olie en vetten. Er zijn een groot aantal verschillende varianten verkrijgbaar met elk hun eigen toepassingen. Ze het industriepapier wordt bijvoorbeeld ook veel gebruikt in fitnesscentra voor het schoonmaken van de toestellen. Het is namelijk niet zo fris om te starten met trainen op een toestel waar het zweet van de voorganger nog op zit. Industriepapier wordt geleverd per 1 of 2 rollen in een verpakking en is verkrijgbaar in wit of blauw. Ook zijn er verschillende Eco-varianten verkrijgbaar die een geringere impact hebben op het milieu.

Poetspapier: keukenrol

Iedereen is wel bekend met de keukenrol. De keukenrol heeft een excellent absorberend vermogen en kan nu gebruik zo in de afvalbak. Altijd handig om enkele keukenrollen op voorraad te hebben, zowel in de professionele keuken als thuis. Onze keukenrollen zijn van uitstekende kwaliteit en scheuren niet.

Bekijk onze papieren handdoekjes: