Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Wegwerp Poetsdoeken

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Wegwerk poetsdoeken kopen bij 4UStore

Waarom je wegwerp poetsdoeken kopen zou indien er ook uitwasbare varianten bestaan? Dat blijkt alles te maken te hebben met het type werkzaamheden. Binnen een gewone kantooromgeving zijn de klassieke poetsdoeken inderdaad voldoende. Maar indien er striktere vereisten gelden, bijvoorbeeld door contact met specifieke chemische materialen, kunnen wegwerp poetsdoeken zich opdringen. Ook wanneer uitwassen geen mogelijkheid is, vaak ten gevolge van de verregaande verontreiniging, kunnen we wegwerp poetsdoeken kopen. Bij 4UStore beschikken we alvast over verschillende soorten wegwerpdoeken, vaker wel dan niet van het merk Wypal.

Kenmerken van de wegwerp poetsdoeken

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten dat wegwerp poetsdoeken onderling sterk kunnen verschillen. Niet alleen de afmetingen of de verpakkingsmethode speelt hierbij een rol, ook het type materiaal en de kenmerken daarvan. Wat ze wel stuk voor stuk gemeen hebben, is de grote natsterkte en de verregaande trekvastheid. Ook hun economische kenmerken en het duurzaam ontwerp zien we terugkomen doorheen de volledige lijn poetsdoeken van Wypal.

Waarvoor zijn de wegwerp poetsdoeken geschikt?

In de praktijk worden ze vaak gebruikt in ondernemingen waar kruisbesmetting volledig moet worden uitgesloten en er voor ieder reinigingswerk nieuwe doeken noodzakelijk zijn. Onder andere in de zorgsector en in laboratoria zijn dergelijke poetsdoeken zeker niet ongewoon. Om diezelfde reden zien we ze ook terugkomen in de voedingsmiddelenindustrie.

Hiernaast zien we de poetsdoeken van Wypal ook verschijnen in garages, schilderbedrijven en in de scheepvaart. Hier krijgt men immers met verregaande verontreiniging te maken, waarbij het niet langer mogelijk is om klassieke doeken uit te wassen. Ook de grote proporties maken dat een stuk moeilijker. Bovendien is het belangrijk om te vermelden dat de Wypal wegwerp poetsdoeken zo ontworpen zijn dat ze ook verfijnde reinigingswerken aankunnen. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van gereedschap of motoronderdelen. Niet geheel verwonderlijk vinden we de Wypal doeken ook in de hobbygarage veelvuldig terug.

Andere handige producten op 4UStore

Buiten deze handige wegwerp poetsdoeken verkopen wij nog veel meer producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan poetspapier en toiletpapier. Ook verkopen wij handdoekrollen die gemakkelijk zijn om te gebruiken bij het schoonmaken van de handen. Neem een kijkje in ons assortiment en kijk wat wij u te bieden hebben!