Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 20
    29
Merk
  1. MTS Euro Products (3)
Materiaal
  1. Tricot (3)
Verpakking
  1. Dispenserdoos (3)

Poetsdoeken Wit Tricot

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

De Witte Tricot Poetsdoeken bestaan uit gewassen en gerecycled textiel: T-shirts, sweatshirts en hemden. Ze voldoen aan de DIN 616520 richtlijnen wat betekent dat het textiel ontdaan is van knopen, ritsen en haken. Ze hebben een hoge trekkracht en absorberend vermogen, wat ze uitermate geschikt maakt voor het opruimen van olie en andere vloeistoffen, het schoonmaken van machines en fijne mechanieken. Daarnaast zijn ze bestand tegen oplosmiddelen, zijn ze pluisarm en kleurecht: ze geven dus niet af.   

Witte Tricot poetsdoeken voor de scheepvaart, auto-industrie en meer

Witte Tricot Poetsdoeken worden voornamelijk gebruikt in zware industrieën als de scheepvaart en auto-industrie, maar we komen ze ook vaak tegen in drukkerijen werkplaatsen en lak- en spuitbedrijven. Ze zijn namelijk ideaal voor het oppoetsen van auto’s. Kies bijvoorbeeld voor de standaard witte tricot doeken of dunne Witte Tricot Lappen. Ook bieden we een tweede kwaliteitsgraad die een stuk goedkoper is, namelijk de Witte Tricot Lappen met gekleurde rand. Deze variant bevat textiel dat niet volledig wit is, maar nog voorzien van kraagjes en stiksels. Let ook vooral op onze staffelkortingen voor extra voordeel!

Eigenschappen van de Witte Tricot poetsdoeken

De witte Tricot poetsdoeken (al dan niet met gekleurde variant) in ons assortiment bestaat uit gewassen en gerecycled textiel, gaande van T-shirts tot sweatshirts en hemden. Belangrijk is dat ieder stuk textiel in ons assortiment voldoet aan de zogenaamde DIN 616520 richtlijn, wat wil zeggen dat het textiel een heel uitbundig controleproces is ondergaan waarbij er heel aandachtig op werd toegezien dat er geen enkele knoop, rits of haak meer zou aanwezig zijn. Op die manier moet je dus niet vrezen dat je bijvoorbeeld een kras op een auto of machine zou veroorzaken. Onze witte Tricot poetsdoeken voldoen aan de hoogste kwaliteitsvereisten op vlak van maximale trekkracht en absorberend vermogen, dit maakt ze een volwaardig compagnon bij het reinigen van zwaar vervuilde kamers of machines en dat in volwaardige combinatie met oplosmiddelen. Om het plaatje compleet te maken zijn onze witte tricot poetsdoeken volledig kleurecht en pluisarm, waardoor ze geen kleurstoffen afgeven en dus inderdaad in combinatie met oplosmiddelen mogen ingezet worden.

Meer weten?

Welke poetsdoeken zijn nu geschikt voor de reinigingswerken binnen uw onderneming? Het is inderdaad zo dat men makkelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Laat u daarom vrijblijvend informeren. Stuur ons gerust een mailtje en wij leggen een en ander voor u uit en geven aan welk product het best geschikt is voor uw toepassingen. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem contact met ons op en waarschijnlijk kunnen wij het nodige alsnog voor u leveren en, net als al onze andere producten, aan uitermate scherpe prijzen.