Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 17
    29
Merk
  1. MTS Euro Products (6)
Materiaal
  1. Badstof (2)
  2. Tricot (4)
Verpakking
  1. Dispenserdoos (6)

Poetsdoeken Wit

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Deze witte poetsdoeken uit oud textiel zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, afmetingen en prijsklassen. Dankzij hun zware volume worden deze nog altijd veel gebruikt in industrieën en bedrijven waar men te maken heeft met grove vervuilingen. Denk aan de scheepvaart, technische industrie, drukkers en schilderbedrijven. De doeken zijn meerdere malen te gebruiken en om deze reden ook een economisch verantwoorde keuze. Als u met oplosmiddelen werkt dan is het advies een witte poetsdoek te gebruiken. Bekijk ons ruime assortiment bestaan uit onder meer hoge kwaliteit witte poetsdoeken, gesneden witte badstof en witte rolhanddoek poetsdoeken. Let ook op onze voordelige staffelkortingen bij grotere bestellingen!

Witte poetsdoeken voor zwar(t)e werken

Onze witte poetsdoeken zijn gemaakt op basis van oud textiel en zijn verkrijgbaar in allerhande afmetingen, kwaliteiten en prijsklassen. Ze zijn iets zwaarder dan andere poetsdoeken, maar hebben daardoor ook een groter absorptievermogen. Zo zijn ze bijvoorbeeld heel geschikt voor grote vervuilingen - denk bijvoorbeeld aan de scheepvaart, autosector, garages, drukkers en schilderbedrijven. Onze witte poetsdoeken kunnen bijvoorbeeld efficiënt ingezet worden bij de reiniging van olievlekken. Ook handig voor binnen de autosector zijn bijvoorbeeld onze Witte Tricot poetsdoeken die zich uitermate goed schikken voor bijvoorbeeld het oppoetsen van auto’s. Hier is alsook een goedkopere variant beschikbaar, met name de witte tricot poetsdoeken met gekleurde rand (nog voorzien van kraagjes en dergelijke en daardoor een stuk goedkoper).

Witte poetsdoeken scheepskwaliteit

Deze witte poetsdoeken van 80% katoen zijn uitermate geschikt voor gebruik binnen zeer zwaar vervuilende industrieën, denk daarbij aan de autosector of de scheepsvaart. Deze witte poetsdoeken werden gemaakt van oud en gewassen textiel en worden verpakt in dozen per 10 kg, waardoor u er inderdaad wel eventjes mee verder kan.

Witte poetsdoeken badstof

Voor optimale kwaliteit kies je voor de witte poetsdoeken van badstof. Het gaat om een pluisarme badstof die je bijvoorbeeld kan gebruiken voor het ontvetten of schoonmaken van fijne mechaniek. De doeken geven niet af, zijn volledig kleurecht en komen in een handige doos van 5 kilogram.

Witte poetsdoeken lakens

Deze witte poetsdoeken op basis van witte lakens werden gemaakt uit wit linnen en katoen. Deze stofarme witte poetsdoeken kunnen gebruikt worden voor het schoonmaken van machines en allerhande apparatuur en, aangezien ze bestendig zijn tegen allerhande oplosmiddelen en goed absorberende eigenschappen vertonen, kunnen ze ook gewoon vlot gebruikt worden in combinatie met allerhande andere reinigingsmiddelen. Deze witte poetsdoeken voldoen aan de DIN 61650 richtlijn waardoor er een volledige garantie is van het ontbreken van knopen, haken of ritsen.

Witte poetsdoeken van hoogste kwaliteit

Het gaat om de beste witte poetsdoeken in ons assortiment opgenomen. Vooral vanuit hygiënisch oogpunt is het gebruik van deze witte poetsdoeken ten stelligste aan te raden. Deze witte poetsdoeken bevatten geen kleurstoffen, zijn te gebruiken met oplosmiddelen en voldoen aan de DIN 61650 richtlijn.

Meer weten?

Welke poetsdoeken zijn nu geschikt voor de reinigingswerken binnen uw onderneming? Het is inderdaad zo dat men makkelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Laat u daarom vrijblijvend informeren. Stuur ons gerust een mailtje en wij leggen een en ander voor u uit en geven aan welk product het best geschikt is voor uw toepassingen. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem contact met ons op en waarschijnlijk kunnen wij het nodige alsnog voor u leveren en, net als al onze andere producten, aan uitermate scherpe prijzen. Wij hebben een enorm assortiment poetsdoeken. Neem ook eens een kijkje bij onze goedkope poetsdoeken.