Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 14
    17
Merk
  1. MTS Euro Products (5)
Materiaal
  1. Tricot (5)
Verpakking
  1. Dispenserdoos (5)

Poetsdoeken Bont Tricot

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Handdoekentoiletpapier.nl biedt een groot assortiment Bonte Tricot Poetsdoeken en doeken met elk hun eigen kwaliteit en toepassingen. De lappen zijn geschikt voor onder andere het oppoetsen van gladde oppervlakken van bijvoorbeeld auto’s, het reinigen van machines en fijne mechaniek en het opruimen van vloeistoffen en olie. Dit dankzij de hoge trekvastheid en absorberend vermogen van het textiel. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Zo vindt u onder andere in ons assortiment: dikke bonte tricot lappen, dunne bonte tricot lappen en éénzijdig geluste tricot lappen. Mocht u vragen hebben over deze producten, schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers! Bij grotere bestellingen hanteren wij ook zeer voordelige staffelkortingen.

Bonte tricot poetsdoeken voor verfijnde toepassingen

Alsook opgenomen in ons assortiment zijn Bone Tricot poetsdoeken en -doeken van heel hoge kwaliteit en geschikt voor allerhande toepassingen. In tegenstelling tot andere poetsdoeken werd bij de bonte tricot poetsdoeken nauwgezet gekozen voor specifieke poetsdoeken met een verfijnde structuur, die bovendien ook uiterst trekvast zijn, een hoog absorberend vermogen hebben en bovendien volledig kleurecht zijn en niet afgeven.  Dit heeft tot gevolg dat de bonte tricot poetsdoeken zich uitstekend schikken voor de reiniging van gladde oppervlakken, fijne mechaniek of oppervlaktes van machines; maar bijvoorbeeld ook voor het verwijderen of opruimen van vloeistoffen of olie. Het moge duidelijk zijn dat de bonte tricot poetsdoeken zeer universeel inzetbaar zijn en daarom zeer handig zijn voor klusbedrijven die dagdagelijks met andere activiteiten in contact komen. Naast hun universele inzetbaarheid komen ze uiteraard in grote verpakkingen én met handige staffelkortingen, ze zijn dan ook niet enkel ecologisch maar ook economisch verantwoord.

Beschikbaar in ons assortiment

  • Volgende bonte tricot poetsdoeken zijn opgenomen in ons assortiment, allen onderhevig aan de zeer voordelige staffelkortingen:
  • Dikke bonte tricot poetsdoeken: ideaal voor locaties met zware tot zeer zware vervuiling;
  • Dunne bonte tricot poetsdoeken: zowel geschikt voor locaties met zware tot zeer zware vervuiling, als voor verfijnde reiniging van bijvoorbeeld mechanische onderdelen of machines;
  • Eenzijdig geluste bonte tricot poetsdoeken: geschikt voor zowel zware industrieën als voor klus- en schilderbedrijven.

DIN 616520 richtlijn

Alle bonte tricot poetsdoeken opgenomen in ons assortiment voldoen aan de zogenaamde DIN 616520 richtlijn. Dit wil zeggen dat men, zowel bij de vervaardiging van onze bonte tricot poetsdoeken als bij de productie ervan, er heel nauwlettend op heeft toegezien dat alle knopen, ritsen en/of haken verdwenen zijn. Dat is uiteraard van het grootste belang bij reinigingswerken waar je liever geen krassen veroorzaakt, bijvoorbeeld bij het reinigen van een auto of bij verfijnde mechaniek.  Ook wij garanderen aldus dat al onze bonte tricot poetsdoeken voldoen aan deze richtlijn - waardoor jij ongestoord aan het werk kan.

Meer weten?

Welke bonte tricot poetsdoeken zijn nu geschikt voor de reinigingswerken binnen uw onderneming? Het is inderdaad zo dat men makkelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Laat u daarom vrijblijvend informeren. Stuur ons gerust een mailtje en wij leggen een en ander voor u uit - én geven aan welk product het best geschikt is voor uw toepassingen. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op en waarschijnlijk kunnen wij het nodige alsnog voor u leveren en, net als al onze andere producten, aan uitermate scherpe prijzen.