Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 12
  54
Merk
 1. MTS Euro Products (6)
Materiaal
 1. Badstof (2)
 2. Tricot (3)
 3. Flanel (1)
Verpakking
 1. Dispenserdoos (6)

Poetsdoeken Bont

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Ons assortiment Bonte Poestdoeken bestaat uit verschillende kwaliteiten lappen en doeken met een hoog absorberend vermogen en een hoge trekkracht. De poetsdoeken worden geleverd in handige dispenserdozen enhebben een gemiddelde afmeting van 40 bij 50 cm. Ze zijn geschikt voor vele verschillende toepassingen; zo worden ze veel gebruikt in de technische en industriële sectoren waar men met grote vervuilingen te maken heeft: scheepvaart, drukkers, schilderbedrijven. In ons uitgebreide assortiment vindt u onder andere dikke lappen van scheepskwaliteit, gewassen badstof en hoeslakens, bonte rolhanddoeken en bonte badstof lappen. De poetsdoeken zijn meerdere malen te gebruiken en om deze reden een economisch verantwoorde keuze. Let ook vooral op onze staffelkortingen voor extra voordeel!

Bonte poetsdoeken voor de scheepvaart, auto-industrie en meer

Wij bieden ook een uitgebreid assortiment aan bonte poetsdoeken aan in verschillende uitvoeringen en voor verschillende doeleinden. Alle bonte poetsdoeken worden geleverd in ruime en handige dispenserdozen ( 8 tot 10 kg) en met een gemiddelde afmeting van 40 x 50 centimeter. Deze bonte poetsdoeken schikken zich uitstekend voor gebruik in de scheepvaart of auto-industrie, maar bijvoorbeeld ook voor drukkers, schilderbedrijven of andere sectoren waar men met grote vervuiling te maken heeft of kan hebben. Opgenomen in ons ruim assortiment zijn bonte poetsdoeken van scheepskwaliteit (dikke lappen), van gewassen badstof en hoeslakens, bonte rolhanddoeken en bonte badstof.  Al onze bonte poetsdoeken zijn zowel economisch als ecologisch verantwoord aangezien ze vlot meermaals te gebruiken zijn.

Beschikbaar in ons assortiment

 • Volgende bonte poetsdoeken zijn opgenomen in ons uitgebreid assortiment:
 • Gesneden bonte poetsdoeken: geschikt voor scheepsvaart en auto-industrie;
 • Bonte poetsdoeken (rolhanddoek): geschikt voor machinekamers, scheepsindustrie en schilderbedrijven;
 • Dikke bonte poetsdoeken (scheepskwaliteit): hoog absorptievermogen en hoge treksterkte, geschikt voor de vervuilende industrie;
 • Dikke bonte poetsdoeken (tricot katoen): geschikt voor reinigen van gladde oppervlakken zoals auto’s of fijne mechaniek;
 • Flanellen poetsdoeken: geschikt voor verf- en kluswerkzaamheden;
 • Gewassen badstof hoeslaken poetsdoeken: ideaal voor locaties met zware vervuiling.

DIN 616520 richtlijn

Alle bonte poetsdoeken opgenomen in ons assortiment voldoen aan de zogenaamde DIN 616520 richtlijn. Dit wil zeggen dat men, zowel bij de vervaardiging van onze bonte poetsdoeken als bij de productie ervan, er heel nauwlettend op heeft toegezien dat alle knopen, ritsen en/of haken verdwenen zijn. Dat is uiteraard van het grootste belang bij reinigingswerken waar je liever geen krassen veroorzaakt.  Ook wij garanderen aldus dat al onze bonte poetsdoeken voldoen aan deze richtlijn, waardoor jij ongestoord aan het werk kan.

Meer weten?

Welke poetsdoeken zijn nu geschikt voor de reinigingswerken binnen uw onderneming? Het is inderdaad zo dat men makkelijk door de bomen het bos niet meer ziet. Laat u daarom vrijblijvend informeren. Stuur ons gerust een mailtje en wij leggen een en ander voor u uit - én geven aan welk product het best geschikt is voor uw toepassingen. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem vandaag nog contact met ons op en waarschijnlijk kunnen wij het nodige alsnog voor u leveren en, net als al onze andere producten, aan uitermate scherpe prijzen. Wij hebben een enorm assortiment poetsdoeken. Neem ook eens een kijkje bij onze goedkope poetsdoeken.