Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 34
    58
Merk
  1. MTS Euro Products (2)
Materiaal
  1. Nonwoven (2)
Verpakking
  1. Dispenserdoos (1)
  2. Bundel (1)

X-Wipe

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

X-wipes kopen bij 4UStore

Euro Products heeft verschillende non-woven poetsdoeken op de markt gebracht die stuk voor stuk zijn aangepast aan specifieke omstandigheden. Waar bijvoorbeeld de M-wipes focussen op de voedingsindustrie, zijn de X-wipes er dan weer voornamelijk voor omgevingen met extreme verontreinigingen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat deze X-wipes erg sterk zijn en in vrijwel elke werkplaats hun mannetje staan.

Wat zijn X-wipes?

X-wipes zijn non-woven poetsdoeken met een stug en volumineus karakter. Hierdoor is het een ideale non-woven poetsdoek voor het verwijderen van hardnekkig vet en vuil en een ideaal alternatief voor de textielen poetsdoek. X-wipes zijn pluisvrije non-woven poetsdoeken die volledig oplosmiddelbestendig zijn. Ze zijn niet alleen extreem sterk, maar hebben ook excellente absorberende vermogens en zijn veelvuldig te gebruiken. De X-wipes worden door hun extreme eigenschappen vooral gebruikt in de zware industrie, maar zijn ook terug te vinden in andere sectoren zoals de automobielsector of de luchtvaartsector. Eigenlijk zijn ze dan ook geschikt voor elke werkplaats. Deze non-woven poetsdoeken zijn zowel verkrijgbaar in de kleuren wit als blauw en komen in een handige dispenserdoos.

X-wipes kopen bij 4UStore

Bij 4UStore vind je X-wipes in handige sta- of montagedozen. Deze handige dispenserdozen staan een eenvoudige afname van de X-wipes toe. De X-wipes zijn intergevouwen aangebracht waardoor ze niet alleen over een groot oppervlak beschikken, maar je bij afname ook meteen een volgende non-woven poetsdoek klaarlegt. De X-wipes hebben de afmeting 30 x 42,5 centimeter en komen in de uitvoering 50 gram/m². Elke dispenserdoos bevat 200 X-wipes. Bij afname van meerdere dispenserdozen ontvang je een mooie staffelkorting.

Alle schoonmaakmiddelen en -materialen voor de werkplaats

Ook voor de werkplaats beschikken we bij 4UStore over talloze schoonmaakmiddelen en schoonmaakmaterialen. Hierdoor wordt het reinigen van de werkplaats kinderspel. Bekijk ons assortiment, waaronder: