Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 26
    108
Merk
  1. MTS Euro Products (6)
Materiaal
  1. Nonwoven (6)
Verpakking
  1. Dispenserdoos (4)
  2. Bundel (2)

M-wipe

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

De M-wipe doek is voorzien van een open structuur en veegt vuil in één keer schoon. Hij is breed inzetbaar en geschikt voor vrijwel iedere klus. Hij is verkrijgbaar in de kleuren blauw en grijs. Hij is te gebruiken in vrijwel iedere bedrijfstak, maar men komt 'm veelal tegen in de schoonmaak, industrie en de foodbranche. Enkele eigenschappen van de doek: hij is zacht, soepel en elastisch en goed absorberend; zelfs geschikt voor vet en olie. Een economische doek, want hij is meerdere malen te gebruiken, gecombineerd met een groot vuilopnemend vermogen maken dat de M-wipe een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding biedt. De M-wipe blauw is overigens voorzien van het Food Contact Certificate en om deze reden bij uitstek geschikt voor food-gerelateerde schoonmaakwerkzaamheden. 

M-wipe poetsdoeken kopen bij 4UStore

De M-wipe poetsdoeken zijn vooral geliefd in de voedselverwerkende industrie en in horecagelegenheden, maar hun uitmuntende eigenschappen maken het eigenlijk voor elke sector geschikt. Deze M-wipe poetsdoeken komen in een handige dispenserdoos en zijn extra voordelig verkrijgbaar bij 4UStore.

Wat zijn de M-wipe poetsdoeken?

De M-wipe poetsdoeken zijn blauwe doeken met een Food Contact Certificatie waardoor ze geschikt zijn voor gebruik in de voedingsindustrie, maar daarnaast heeft het ook een aantal eigenschappen waardoor het in de bredere schoonmaakbranche inzetbaar is. Zo hebben de M-wipe poetsdoeken een open structuur, wat het mogelijk maakt om vervuiling met één enkele veeg te doen verdwijnen. De M-wipe poetsdoek is een zachte doch elastische poetsdoek met een groot absorberend vermogen. Omdat het eenvoudig vuil opneemt, is het ook geschikt voor het verwijderen van vet en olie. Deze poetsdoeken zijn meerdere malen te gebruiken en hebben een gewicht van 65 gram/m².

M-wipe poetsdoeken kopen bij 4UStore

De M-wipe poetsdoeken komen steeds in een handige dispenserdoos. Ze zijn ook verkrijgbaar in een dispenserpak voor montage aan de muur. Afhankelijk van de gekozen dispenserverpakking wijzigen ook de afmetingen van de M-wipe poetsdoeken, waarbij je de keuze hebt tussen M-wipe poetsdoeken met als velafmeting 42 x 35 centimeter of 38 x 30 centimeter. Deze M-wipe poetsdoeken zijn bij 4UStore ook verkrijgbaar in het kleur grijs. Die beschikken over net dezelfde eigenschappen als de blauwe M-wipe poetsdoeken. Er bevinden zich steeds meerder dispenserdozen in een besteleenheid, waarbij het aantal vellen per dispenserdoos oploopt tot 390 (afhankelijk van de gekozen uitvoering).

Andere non-woven poetsdoeken kopen

Bij 4UStore vind je een ruim assortiment non-woven poetsdoeken voor uiteenlopende reinigingsdoelen en sectoren. Ook wanneer bovenstaande poetsdoeken niet meteen de juiste oplossing zijn, vind je in ons assortiment vast wel wat je zoekt: